Sada je: 26 srp 2026, 23:27.

eh mrava, treba ubiti oko
a toliko posla i planova..... 

(nemam pojma što mi je bilo,on je onako dosta gust pa kad ga treseš iz boce izgleda kao da nikako ne izlazi)...uz to pečeni krompiri,baby špinat i mješana salata(rukuola & itd.).Sin je u startu eliminirao piletinu na prvi griz-a jučer je cijeli dan/noć radio i bio na suhoj hrani tako da sam njemu morala domaće hamburgere peći - zbog grižnje savjesti.
Jednom ću snimiti sa kakvim strahom i bojazni on pita nedeljom šta je za ručak - i kako odahne kad je neki klasik kao npr.sarma iako i tu znam zakomplicirati pa dodam umjesto riže geršlo nekada
jeli a u subotu granadirmarš i šnicle i crveni kupus. Danas lasagne a sutra ce biti wok.
: to ti je jako fino, ali ne moraš to više kuhati malamaja je napisao/la:kod nas postoji poseban termin za takve inovacije: to ti je jako fino, ali ne moraš to više kuhati
![]()

Kod mene ima dodatak, recenica pocinje sa "sto se mene tice...", ali to samo mm, djeca odmah u glavu 
, pa zbog ravnoteže u svemiru valjda moji ukućani cijene ultra jednostavna jela, a zbog moje sklonosti eksperimentiranju kod nas je u opticaju rečenica:"....mmmmm,samo ima jedan problem:hoćeš znati ponovit ovaj recept!" 
malamaja je napisao/la:kod nas postoji poseban termin za takve inovacije: to ti je jako fino, ali ne moraš to više kuhati
![]()
danas ostanjki, a za sutra mahune varivo i praseći šnicli .

moram malo na tome poraditi
?Mirci je napisao/la:Kakav je to neobican nacin?
Kod nas cuspajz poriluk.

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.