Postao/la tanja » 31 pro 2001, 00:11
Cure prekrasno ste "to" opisale. Karla ima uskoro 3 mj. i dojim je onako zapravo mozda mjesec dana. Problema je bilo puno, puno...njena mala usta, moje uvucene
adavice, nema mlijeka, ona gladna, place, urla lupa glavicom o moju sisu i ne moze otvoriti usta...tuzno, puno savjeta u rodilistu, pokusaja sestara da uguraju
adavicu Karli u usta...ma strahota za slusat i gledat, 3 dana Bebimila na zlicu , dok mi nije u rodiliste stigla Aventica zahvaljujuci mojoj sestri, izdajala sam se stalno, kolostrum se pojaviotek treci dan i to u kapima, no svaku kap sto sam izdojila Karli sam davala na zlicu, tako da smo Bebimil odmah eliminirali.Uglavnom moje izdajanje je trajalo do nedavno, nije mi bilo tesko ni po noci dizat se i ponekad sat vremena cijedit obe sise da bi ona popila (kad se povecala kolicina koja je njoj bila potrebna nisam koristila zlicu nego aventovu bocicu), uvijek sam imala spremno, ponekad je bilo 2:0 za mene(dvije bocice cekaju u frizideru), a za cas bi se situacija preokrenula jer bi ona sve to pocuckala i ne bi se stiglo napraviti dovoljno mlijeka pa je tata morao zabavljati curu, izmisljati cudesa dok je mama u raznim polozajima cijedila mlijeko, onako da i gravitacija pomogne, bilo je kriza, straha da mlijeko nije do
o, da joj nije dovoljno...<
>Karla je manekenske gradje, pahuljica, no 800 g mjesecno je sasvim OK.<
>Najsretnija sam bila kad bi vidjela da mlijeko ide u puno mlazova, uau koliko mlijeka...<
>za sve to vrijeme pokusavala sam joj i sisu nuditi, tek tako njezno da ne poludi onako gladna, do nedavno je svaki pokusaj bio bezuspjesan i onda jednog dana, jednog prekrasnog dana dijete je uspjelo "uloviti" sikicu, jednom, drugi put, treci put, pa opet dva dana ne, pa opet da.. i uglavnom sada ima tri mjeseca i papa, papa i papa i nadam se jos dugo da ce nam biti tako, kad se to malo sunce stisne uz mene,objema rukicama uhvati njezino vlasnistvo i pogleda me onim okruglim okicama onako... ma sve su napisale cure prije. <
>Svima zelim da sto duze doje i uzivaju u tome <i></i>