Postao/la Biibii » 22 tra 2004, 10:13
Drage cure i Patkice - hvala vam puno na ovim informacijama! Moram reci da je stvarno u pitanju ovo sto je navela Patkica, a isto tako pohvaliti Rodin podforum o dojenju jer tamo fakat sve pise, cure su si doista dale truda. Puno ste mi pomogli jer mi je vec bio Nan1 na pameti... uglavnom, odjednom sam skuzila sto to znaci "praaazna" cica jer to je zaista nesto sto ne mozes da ne skuzis. Isto tako sam skuzila da mi nikad do sad nisu dojke bile nakon dojenja zaista prazne. (Mislim, nisu nikad do zadnje kapljice prazne, znam to, ali velika je razlika izmedju onog sto smo prije radili i ovog sad.) <
>Isti dan kad sam dojila po ovim savjetima, dobio je stolicu, i to ne jednu nego tri obilate. Sljedeci dan isli smo na pregled - ukupno 700gr i 4cm. (Da se nije tako pokakao, i jos taj dan ujutro dvaput, bio bi i tezi.. ).<
>Tako da mislim da je sad sve u redu. Doktorica je zadovoljna osim sto je jos zut. Kad ce ta zutica prestati???<
><
>Ono sto me jos
ine u vezi dojenja je to sto mi se cesto navecer desi da su mi obje dojke ispraznjene, a Domagoj se ljuti i jos bi papao. Kako da si to protumacim a da ne mislim kako navecer nemam dosta mlijeka i kako mi opet ne bi Nan1 pao na pamet? <
><
>Tjesi me to sto nakon dvosatnog cicanja uvecer ipak zaspi i onda dosta duze spava nego obicno - po 4 sata.<
>A muci me to sto se u isto to vrijeme ne mogu posvetiti Hrvoju kojeg eto vidim samo navecer, kad on i tata dodju s posla... <
><
> Hrvoje, 16.01.2002.<
>Domagoj, 20.3.2004.<i></i>