...nisam znala da li da otvorim ovaj topic na dohrani ili ovdje, pa se onda ipak odlucih za tu jer me bas zanima dojenje, ne druga hrana... <
>...malo sam u nedoumicama; J-u je 10 mjeseci, jos uvijek ga dojim, ali unazad recimo mjesec dana nekako mi se cini da nije vise bas zainteresiran... jede svu ostalu hranu bez problema, i samo je mozda prva 2-3 tjedna otkad uvedosmo dohranu trazio da i siki nakon o
oka... sto sam mu naravno uvijek davala...nakon toga vise nije htio, samo onak okrene glavu...<
>...pa onda ne znam pije li dovoljno mlijeka - dojim ga ujutro oko 8, pa tek popodne oko 16 i onda vise puta (bar 3x) tijekom noci...mlijeko jos dobije u vecernjem o
oku - 2 dl u mlijecno zitnoj kasici...<
>...e sad, ako je za pretpostavit da dijete pri podoju popije (hm, kak da se izrazim drukcije) najmanje 1,1 dl mlijeka, onda ispada kad se sve ovo z
oji da mu je dovoljno (onih 7 dl dnevno, ak ne grijesim)...ali, ova nocna dojenja su u stvari slucajna, dojim ga samo zato sto slabo spava... sta bi bilo da spava cijelu noc, pri kojem o
oku bih mu nadoknadila mlijeko?..<
>..koliko vasi bebejci doje ak su otprilike ove dobi (ili ak se sjecate kad su bili tako mali); i kako to uopce ide s mlijecnim o
okom uz dojenje u ovom razdoblju te nakon recimo 1. godine...postaje li dojenje samo cin zblizavanja s malishom ili je jos uvijek bitan dio prehrane? <
> <i></i>