Postao/la LedinaMama » 22 ruj 2005, 08:33
Znam da to nekim mamama ne smeta, naviknu se i dozvoljavaju bebi da radi sto hoce, ali meni su takve stvari uzasno smetale.<
><
>Npr. ona me skaklje onom rukom sto joj je oko mog struka, ja joj maknem ruku, ona opet, ja opet maknem ruku, ona pusta protestira, ali onda vise nema sisanja<
><
>pa se pobuni sto je dizem, jer kuzi da nece nista dobit, onda je vratim, ali joj drzim ruku, gledam je u oci i govorim joj da prestane to raditi, jer inace nema nista.<
><
>To sa skakljanjem je bila prva takva epizoda, dogadjalo se kad je Leda imala oko 6 mjeseci i trajalo je cijelo jedno ljeto, ali kad god bi tako pocela, ja bih napravila ono sto sam gore opisala.<
><
>Poslije su se dogadjale neke druge stvari koje su mi smetale, isto u fazama po par mjeseci, i uvijek sam postupala na ovaj nacin. Kao sto kazem, neke mame to mogu podnijeti, ali meni je to strava i uzas i u nekim njenim fazama sam za vrijeme dojenja bila doslovno ovakva. Ruzan smajlic, ali nazalost najbolje opisuje u takvim situacijama. <
><
>Takvo moje ponasanje je imalo i posljedicu: Leda me je cesto tijekom dojenja oprezno pogledavala, da vidi kako sam raspolozena ... Leda 24.12.2001.<
>beba 14.03.2006.<i></i>