Sada je: 30 tra 2026, 01:08.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Odnosno na nekim dijelovima ih je u cijelosti uklonila, a na nekima još rastu pa nam je to baš zabavno. Meni je tako kod bikini zone; tanje sam u potpunosti rijesila a ove gadne, kaj ih i po tri rastu iz jednog korijena jos nisam.Hajdi je napisao/la:MB razlika ti je još u brzini rada, žično/bežično, senzor.
).
Senzor imaju svi bri modeli i on služi da ti sam očita tvoju kožu ali ti to možeš preskočiti i sama namjestiti tip kože. Nisam vidjela neku preciznost ili ako ćemo pravo neku super razliku u tretiranju kad koristim po postavkama senzora i kad si sama namjestim. Zapravo mi se čini čak da taj senzor i smeta ali bri 95 svi imaju senzore pa 

. nisam puno razmisljala
. 

pa mi se činilo isplativije investirat dugoročno u ovo!
.
tak da ću se ipak strpit dok negdje ne bude sniženje, ali na rate. tak i tak sad moram malo čekat da se dlake opet oporave nakon čupanja da ih to bolje riješi.

Adorabla je napisao/la:da dosta se ljudi tako zezne jer ne znaju razliku između lasera i IPL-a odnosno dosta sam ljudi čula da im je IPL "bezveze jer nije uklonio dlake". Ni ne može. Druga je tehnologija
ne mislim da je bezveze, super je stvar iovako, samo bih voljela da nisam impulzivno išla kupiti. uvijek nekaj zeznem kad to napravim
taman mi je stigao doma, i drugi dan čitam i ono facepalm
nije mi se dalo zamarati s vraćanjem, i eto sad se družimo neko vrijeme i dobri smo si
u svakom slučaju bolje od epilatora, s tom stvari nikad nisam imala glatke noge jer bi mi pol dlaka prerezao umjesto da ih iščupa s korijenom. iako je i to bolje od brtvice 

ATO je napisao/la:https://www.amazon.de/gp/product/B07F1SLX32/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B07F1SLX32&linkCode=as2&tag=astrid0f-21&linkId=93f0512f172afb4b868b32a40c0d2084
EVO LUMEA S NASTAVCIMA DANAS NA SNIŽENJU

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.