Postao/la natasha32 » 25 sij 2006, 12:17
bilo je ovakvih topica do proljetos (kad je nesreca na forumu unistila zadnji nastavak, pa ga nitko nije nastavio), meni bilo glupo da dalje to forsiram kad tad vec nisam ni bila aktivna dojilja<
><
>dojila sam Hannu 35 mjeseci (skoro pune tri godine), i za sve to vrijeme podrska onih koji isto tako 'dugo' doje mi je bila dragocjena, i na forumu i oko mene u real lifeu. <
><
>dodajem - sto se tice komentara, oko mene ih je bilo vise pozitivnih nego negativnih , ili sam ja toliko i inace navikla da sve sto me ne zanima mi na jedno uho udje ne drugo izadje <
>o
atiti se mom djetetu i reci tako nesto lose vezano za dojenje sigurno se nitko nije usudio , mislim, meni moze reci tko sto hoce fucka mi se, i to je moja najbolja preporuka - tko nema moci da utjece na vase zivote, bas vas
iga sto pricaju. ali djetetu se ne moze o
acati nitko na takav nacin <
><
>ja sam s Hannom bila u zanimljivoj poziciji, da zivimo u Irskoj, gdje su me (oni koji bi mozda i imali neki 'komentarcic' ), dozivljavali kao osobu koja je dosla iz zemlje gdje je normalno dojiti (hahahaha), a kad sam dolazila u nase krajeve s 'velikom' sisavicom, nasi su mislili da dojim tako 'dugo' jer je to 'na zapadu uobicajeno' - sto barem u slucaju Irske sigurno nije tako, i Irska i nasi krajevi imaju jednako (srednja zalost) statistiku uopce dojenja. no meni je takva pozicija bila super, nikoga nisam razuvjeravala da je bas tako kako misle <
><i>Edited by: natasha32 at: 25/1/06 11:37<
></i>