Postao/la Franka » 22 lip 2002, 17:28
Ja mislila gdje si ti nestala, a vi se odmarate.... <
>Kod mene je o
nuta stvar, Tin je napunio godinu dana i ja počinjem raditi. Čuvat će ga bake, za početak tj. po ljeti, muževa mama.<
>Žao mi je da je Luka imao sudar s biciklistom. Ali i eto, i te stvari se valjda moraju proći. Glavno da je on do
o.<
>Tin već jako čvrsto stoji, stalno hoće biti na podu, jako
zo puže (posebno je sretan ako vidi da netko ide za njim pa se smije i pokušava pobjeći) i za sve se hvata, što mu je u dohvatu i diže. Čak se pusti i neko vrijeme stoji bez pridržavanja. Otvara ladice, izbacuje svoju robicu.... Zadnji put na vježbama su nam rekli da ga vježbamo da ide u čučanj iz stojećeg položaja, a on je to već nekako sam svladao, mi ga i nismo previše vježbali <
>I kupili smo mu i prve cipele, rekli su nam isto na vježbama, da će mu tako biti lakše čučnuti. Ali on je to naučio i bez njih, tek su jučer stigle.<
>Inače završili smo s jednim doktorom, neuropedijatrom. Bili smo na kontrolnom EEG-u sa godinu dana, sve je ok i više ne moramo dolaziti osim po potrebi. Rekao je da se sa godinu dana već vidi da li će dijete imati nekih poteškoća ili ne, i po razvoju i tom EEG-u i da kod njega sve štima. Njegova je prognoza da će ovo ljeto prohodati. Fizijatrica je isto rekla da nema više posebnih uputa za njega, ali i dalje idemo na vježbe dok ne prohoda. Sad moramo ići na cijepljenje sa god. dana.<
>Zapravo sve je ok, još kad se ne bi budio po 3-6x po noći (još doji, samo navečer i u tim buđenjima), sve bi bilo super. <i></i>