Sada je: 01 kol 2026, 21:21.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

dobro nam došla!
konaćno u 38 tjednu dogovoren mi je termin,
. tu noć me poćelo boljeti, onako ko blaga menstruacija, ai krv se pojavila na ulošku, rodila bi prirodno da nisam bila naručenaza carski. bilo mi je drago jer nebi htjela da irade carski makar i dan ranije pa mi se sve super poklopil0o obrijali su me, dobila sam klistir i najgore od svega kateter, uf
Sestre su bile stvarno super jer smo se upoznale jako dobro koliko sam tamo proležala
Ok 1 popodne došla je sestra po mene, poludjela sam čekajući od jutra, bojala sam se da me ne ostave za drugi dan, jer i to se dešavalo
i u 13.25 rodila se prva, a u 13.26 druga kćerkica!
bile su inkubatoru prvi dan da ih ugriju. vidla sam ih tek drugi dan jer tako sitne bile su u sobi za intenzivnu njegu, s njima je bilo sve u savršenom redu ali radi predostrožnosti su ih tamo stavili! za jednu sam se u jednu sobu hodala izdajat,a drugu sam čekala da mi u toj istoj sobi donesu za na prsa i tako svaka tri sata. prvo sam se izdojila za manju pa veću dojila, a poslije obrnuto. imala sam jako puno mlijeka pa sam molila sestre da mi to dopuste tako da su one od trećeg dana jele samo moje mlijeko. navećer u 11 sam išla izdojit za cijelu noć.jod sjedenja po jedan sat na jeko neudobnim stolicama
jedva sam ustala i opet se vraćala u sobu, jer me od carskog još jako boljelo a u sobu na krevet ne nose bebe iz intenzivne. lijepo su prihvatile prsa i za 7 dana išli smo doma 

sve je proteklo uredno bebači su lijepo napredovali i krenuli smo suprug i je pred kraj na one prve tečajeve za trudnice i supruge koji žele biti na porodu al na posljednjem satu 2 tjedna prije termina kaže nam dr nemojte tak vježbat još ću vas ovdje i porodit sve su ostale bile trudne 2-3 mjeseca a ja s trbuhom do koljena kad sjedneš
i na tom zadnjem ultrazvuku dr meni i suprugu ništ od zajedničkog poroda morate na carski : dijagnoza placenta previa odnosno posteljica naprijed i obje bebe ( za jednu smo znali da je cura a za drugu ne) na zadak, to je bilo u ponedjeljak 12.1.98 u 20.00 nakon završetka tečaja i dao mi uputnicu za bolnicu da se javim taj tjedan u petak al je mene u noći nešto uhvatilo ni sama neznam kaj bez bolova, nije pukao vodenjak samo neki čudan osjećaj i mi smo se ujutro spakirali i otišli u rodilište Čakovec tam su nas malo čudno primili s uputnicom od priv. dr al to smo rješili i poslijepodne u 16.20 se rodila Ena 3000g, 49cm a u 16.21 Diana 2500g 46cm u bolnici smo bile 11 dana jer je Diana imala neke anomalije pa dok nisu napravili sve preglede uglavnom puštene smo kući 11 dan da zaboravila sam apgar je bio Ena 9/10 a Diana 8/9 naša je kalavrija počeal nakon mjesec dana kad je Diana imala prvi uroinfekt i još uvijek traje al sad je puno bolje, lakše se podnosi i bolničko liječenje jer ipak su već velike prvih godina je bio problem kuda s Enom jer nemamo baka servisa tako da sam je svugdje vukla sa sobom u glavnom trudnoća super i sam porod ok al ono nakon toga 

tako mi je drago cuti ovakve lijepe price sa poroda blizanaca.Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.