Postao/la ninna » 24 srp 2008, 10:05
Hej..imam pitanje za nadicu..Kako to da vjezbate 3 puta na dan po 20 minuta?Jel to zavisi od tezine slucaja?..mi vjezbamo 2 i pol mjeseca, ali vjezbamo 4 puta na dan, i to po sat vremena, svaki puta radimo tri vjezbe, jedna vjezba traje 12 min, jer je pojedinacno 3 min, s jedne pa s druge strane i jos se jednom isto ponavlja..Mora proc 2,3 sata da bi opet radili vjezbu, i u tom periodu stignem ju presvuc,nahranit, a ostatak je na podu na stomaku..i dok trepnes vec idemo opet vjezbati..imam osjecaj da nam se cijeli dan sastoji samo od vjezbanja..Sad smo dobili i vjezbu istezanja kukova, koja se radi 3 puta na dan, po 5 min s jedne i s druge strane..i to moramo radit prije ovih vjezbi..Htjela sam pitat i kakvi su napretci kod vas jer vidim da su prosle godine otkako vjezbate, moja kcerkica je malo tezi slucaj, sad je godinu i 7mj., ali jos ne puze, ne sjedi..sjedit ni u kom slucaju jos ne smije, moram ju na odredjeni nacin i podizat i nosit..ali fizioterapeutica kaze kako se vidi da napreduje i da bi nagodinu mogla vec i hodati..ne drzim ju za rijec jer znam da to ovisi o mnogocemu ali da si uzimam za nadu-to da..
...sto god osjecate savrsen je odraz onoga sto je na putu da se dogodi...