Postao/la danijela fsn » 06 tra 2004, 23:48
Meni je baš sad lakše kad vidim da nas ima još koji viču...Ja ih imam troje,Fabian ima 8 godina,Stela 4,Nika 2,5.Dok je fabian bio sam ja sam bila skroz cool,ništa me nije moglo izbaciti iz takta...Onda se rodila stela,a ona je dijete sa posebnim potrebama,uz golemi trud i rad tek je nedavno prohodala,imala je do godine i po 5 operacija i vjerovatno su negdje po hodnicima bolnica ostali i moji živci...Ja sam luda žena,znam drečati da se sve ori...svaki dan sebi kažem da nisam normalna i da je to grozno,ali
ate mili,izlude me,doduše ne toliko one dvije,ali fabian...pa s njim je vječita borba...taj nebi u usta stavio ništa osim peciva s namazom,kojekakvu glupost,čokolino mu je najzdravije šta pojede,dovodi me do ludila...ako mu ne kažem da opere zube,ruke,obuče se...ništa od toga,obavezno ako ova najmanja zaspe on ima potrebu nabijati loptu pored nje,proderati se ili nešto slično...Ma mogla bi danima na
ajati ludorije iz njegove radionice...najgore je to što je u biti dobar dečko,odlikaš,nije agresivac,super se igra sa sestrama...i tu bi se dalo toliko toga na
ojati,ali kad sjednemo ručati i on odmah napravi facu,na silu pojede dvije žlice i onda počne kukati da ne može više,i ne pomaže ni fino ni polako ni obečavanja ni raznorazne ucjene,...onda majka,nemajka izgubi živce,izvali repertoar svega i svačega,suze na sve strane...ma užas,poslije se sramim same sebe i odvratno se osjećam...i tako bi htjela da mi netko pomogne u odgoje djece jer sam ja sve to malo romantičnije zamišljala.Ponekad se osječam da hodam kroz kuću kao SS-ovac...Pomagajte... <i></i>