Sada je: 30 tra 2026, 03:02.

Disciplina u javnosti...

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Re: Disciplina u javnosti...

PostPostao/la Mirna » 25 kol 2003, 13:48

samo bih htjela reci da smo u petak u KCu primjenili disciplinu u javnosti kao sto bi primjenili i doma (izmlatila sam je po guzici da se sve prasilo priznajte da ste to htjele cuti ali nije!) Primjenili smo time out na klupici i rezultat je bio <
>Je da su me ljudi malo cudno gledali sta ja to izvodim, ali da vidis smijeska podrske kad su vidli da vladam situacijom <i></i>
Mirna

PostPostao/la mamaladoled » 25 kol 2003, 16:47

avo za vas AMER(14.01.2002)<i></i>
mamaladoled
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la flower power » 25 kol 2003, 19:47

mirna DORA (13.05.2002.) <i></i>
flower power
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Disciplina u javnosti...

PostPostao/la Webmama » 07 lip 2005, 10:19

Mislim znate ono. Divljanja u ducanima, diranje svega, trpanje svega u kosaru, vristanje ako ne dobije. Meni je Karla otprilike u toj fazi. <
>Htjela sam reci zapravo, da mi to pocne raditi doma, ja bih joj objasnila, ako ne ide bi se zderala, poslala je u kaznu i to je to <
>A vani, kao da kuze, da se to ne moze. Derati se ne mozes, jer si civilizirani covjek/zena (hm, samo vani smo civilizirani ), pang-po guzi ne vrijedi, jer ce te:<
><
>1. svi gledati kao da zlostavljas dijete<
>2. ionako ga neces udariti tako jako da bi ga boljelo, pa ionako ima negativan efekat.<
><
>Umiljavat se mozes kolko hoces ne pomaze.<
>Jedino ignoriranje, koje rezultira drekom.<
>Najneugodnija stvar u svemu tome je sto si u centru paznje Mame&Bebe - Početna stranica<i></i>
* Snježana Mehun: "Zamijenila Hummera za Twinga, ipak manje troši..." *
* Sve što je dobro, nije nužno zdravo - kaže ona... *

TKO ŽELI POPUT MJESECA BITI IZVOR SVJETLOSTI, MORA POPUT MJESECA I DOPUSTITI DA PSI NA NJ LAJU.
Ako ne znaš kamo želiš stići, gdje god dođeš doći ćeš pogrešno.
Webmama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la VIPmama » 07 lip 2005, 11:47

ja ću na ovo napisati samo, da se ljudi osjećaju pozvani komentirati slične situacije i to najčešće tak da te pokopaju.<
>Nama se nedavno (čitaj prije jedno 2,5 - 3 mjeseca) dogodilo da su za nama (zamnom) vikali: "što si ga rodila ako ga nisi htjela" i "bog stvarno svakome da djecu" a i još štošta, ova dva su mi ostala UREZANA zauvijek u srcu.<
><
>ne moram pisati kako sam se osjećala (više ja nego mm, on je imun na tuđe komentare - blago njemu) i da sam proplakala popodne - kužite o čemu pričam? Fran 5.04.2000.<
>Andeo<i>Edited by: VIPmama  at: 7/30/03 11:48 am<
></i>
Vrag nosi Pradu
VIPmama
mirisni cvjetić, jutarnja rosa

Prethodna

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.