Nego, jesi to ti naručila na svoju ruku ili???
da na svoju ruku i pitala njih telefonom koji omjer da slozim
kad krene kasalj prvo cu probat pulmicort respule inhalairat kako je rihter na cybermedu mi preporucio a ak ne pomogne nakon dan dva inhalirat cu i mikronefrin ...
jerbo znam da ak dam prvi dan kaslja jednu inhalaciju/ko sto ju uvijek i dobijemo ionako na moju rijec i moj opis jer rijetko kod doka bas kaslje da cuje o kakvom se kaslju radi pa ionak napamet nam prepisu tu inhalaciju/ i eventualno drugi dan -kasalj nam prestane i srezem bolest u korijenu sto je bolje nego tjedan dana kasljat pa od toga dobije ne samo laringitis neg zavrsi na ventolinu i inekcijama solumedrola i kaj ja znam cega ai inhalacije adrenalinom nam tada traju vise od tjedan dana
neki lijecnici sa srebrnjaka kazu da se moze doma sam inhalirat mikronefrinom a neki kazu da ne, al oni sami ne porpisuju to jer je jako skup ... cca 600 kn me doslo 30 doza

a pulmikort respule 44 eura...
no radi se i o tome da ju vodim dakle u ambulantu prepunu djece gdje jos i pokupi upalu grla i kojesta na to pa cu probat tako dan dva
vidla sam da rihter to preporuca na cybermedu a i telefonom uvijek pitam , za pulmicort mi je on rekao da moze sprijeciti i laringitis i bronhitis i da se inhalira 1-3 dana 2 x na dan pa cu probat a velim kod nas u bolnici ionak na moju rijec dobije mikronefrin i to ne cak mikronefrin nego cisti adrenalin u inhalaciji jer ga oni nemaju a bolji je mikronefrin tj manje stetan...
tako da sam sigurna da nasteti ne mogu 1-2 inhalacije sama jer ionako to doibimo po cuvenju uvijek...hocu reci da kod laringitisa oni ionako "gadaju" pa ak bude bolje onda znaju da je terapija ok...
kod bronhitisa je drugacije ak dijete nema sviranje nemozes znat jel ima ili nema bronhitis...
nama je to priblem jer ona nikada ne dise tesko niti svira vec samo kaslje... no adrenalinska inhalacija je i za bronhitis i za laringitis ok, to sam nasla na netu, tak da s tim nemres u principu fulat, a nije stetan ak se pravilono dozira jer djeluje lokalno kao i pulmicort...tj manje je stetan od inekcije kortik. i ventolina...
hvala za singular krkice... nadam se da ce nam pomoc..
mi smo koristili flixotide ali nam nije pomogao

zato nam je dala singulair za probu... m eni se nekako cini da oni jako gadaju dok ne nadu odgovarajucu terapiju,..