Sada je: 24 srp 2026, 01:07.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

), bas me zanima kakva ce biti noc, zadnji put kad je ostao je plakao, ali se brzo smirio uz svoje mlijeko (jako voli sojino mlijeko od vanilije i zove ga "svoje mjeko"
), vidjet cemo sto ce biti nocas. koliko mi je god tesko toliko mi je s jedne strane drago da cu odspavati par sati u komadu 

da vidja sve vise djece koja imaju karijes bas zbog nocnog nacicavanja, te da ga probam odviknuti nakon 2. rodjendana barem od nocnog dojenja.
nadam se da ces uspjeti i onda brzo daj savjet nama kojima to jos ne uspjeva. 

mamaKristina je napisao/la:Trebam savjet,pomoć,nemrem više ovako.Bebač ima 1god. i cijelu noć visi na meni,ako i nije prikopčan onda me zgrabi da ga slučajno ne bi prebacila u njegov kimbač.A ja neispavana,umorna i ne znam kako ga naviknuti da po noći spava umjesto da ciki.Dudica ne pomaže.l još sam primijetila da mu zubići lagano žute od tog njegovog nacicavanja.Da ga pustim neka urla po noći i nemilosrdno odbijem noćno dojenje?Jednom sam probala,nosala ga po kući i nakraju sam se skoro srušila od umora,a car si sam našao put do mlijeka i navalio.MM jest divan otac i pomaže,ali po noći nema snage za malog plačka. Što raditi?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.