Mrvica mala, samo neka on želi još puno života, a ne mrvicu, jer takva hrabrost to zaslužuje. Vjerujem da mu daju najbolju moguću terapiju i drago mi je da na nju dobro reagira. Jeste li možda krenuli sa nekim biljnim pripravcima. Kemo dosta uništava jetru pa ja pijem čaj od suhog lišća koprive koji fino čisti organizam od otrova i poboljšava crvenu krvnu sliku. Priprema se uvijek svjež tako da u zavrijalih 2,5 dl vode staviš 2 jušne žlice čaja, ostaviš stajati 15 minuta, procijediš i piješ i to 3 puta dnevno. Isto tako dan prije kema i još 2,3 dana poslije pijem 3 puta dnevno 1 čajnu žličicu đumbira razrijeđenu u soku. To isto fino isprije bubrege i pomaže jetri. U vrijeme dok pijem đumbir, ne pijem koprivu.
Također sam krenula i sa medom Biocilom, o čemu možeš više pogledati ako uguglaš biocil. Odvratan je, ali sam dobila dobre preporuke, a i nemam što izgubiti, ipak se radi o biljnom priravku.
E, sad, ja još koristim i homeopatske pripravke za jetru i za imunitet od dr. Grčić, ali možda bi bilo bolje da se posavjetuješ sa svojim liječnikom prije nego bilo što napraviš na svoju ruku u tom smjeru. Ja sam o svemu obavijestila liječnike i oni nemaju ništa protiv te terapije, a i dr. Grčić mi je rekla da je sve to kompatibilno.
U svakom slučaju, vibram za sve vas, a posebno za Amadeja, da nekako izdržite ovaj težak period i da izborite svoju najtežu životnu bitku.