Cini mi se da imam problem. Pa se nadam da mi mozete pomoci nekim savetom.
Svoju bebu dojim od samog pocetka. U porodilistu je 24 h bila sa mnom, posle porodjaja nakon 20 minuta sam je dojila i to uspesno. Nikada nismo imale problema sa tim, sem nekih sitnih ragada u prvih nekoliko dana. Pre porodjaja sam procitala sve zivo o dojenju, kako ne bih bas bez ikakvog neznanja usla u sve to. Prvih mesec dana je non stop bila na meni. Uvek sam je dojila na zahtev, a ne na sat. Imala je takozvane i skokove u razvoju, mada mi se cini prilicno cesto. Na svakih 10 dana! U drugom mesecu raspored dojenja se nekako stabilizovao i jela je na 2-3 sata danju, a nocu po nekad i do 5-6 sati. Medjutim, zadnjih mesec dana je katastrofa.
Prvo, vec 3 nedelje ima zelenu stolicu! Znam, da zelena stolica ne mora da znaci da je beba gladna, ali u te 3 nedelje mozda su joj svega 2-3 kakice bile zute. Uvek su zelene, sluzave, pa je cak bilo i malo krvavih tragova. Nosili smo pelenu na analizu, radili joj urinokulturu i sve je u redu, sve pretrage su negativne! Krvavih tragova vise nema, ali je stolica jos uvek zelena. Ona se inace normalno ponasa, vesela je, smeje se. Ali mnogo vise trazi i da jede. Stalno bi jela. Desava se da jede i po 5 puta u roku od 2 sata! I nocu se cesce budi zbog mleka.
Imate li neki savet, sta da radim? Da li je moguce da joj moje mleko vise nije dovoljno?
Hvala vam!