Imali smo i Singulaire neko vrijeme ali je reagirala na to. Dobila je ekcem na rukama. I to vrlo jaki.
Onda smo dobili nekaj drugo (morala bi ić pogledat kaj).
Ali smo s tim stali.
Uglavnom, moji su svi bronhitični, i stalno kašlju.
Stalno se borim s tim šlajmom i nosom. Kapamo, ispiremo Marimarom, ako baš jako kašlju dajem po kojih par dana Ventolin. Koji ne volim davat, zbog toga jer utječe na srce.
Moji nisu bolesni, moji su granični. Tak da vjerojatno ne bih ovako pisala, i radila da su u težem stanju.
L. je, a zbog ovog se i javljam, puno puno bolje ove godine.
A nekak sam to pripisala tome što je narasla, i što trenira pa se i kapacitet pluća povećao.
Nadam se da će nam biti sve bolje.
Vama svima

cak ni nos ne curi -sve to od bozica traje... trebali smo krenut prosli pon al sam odgodila na ovaj slijedeci a danas po savjetu nede3k i na cetvrtak jer u srijedu ponavljamo kloride pa da ostanemo zdravi za pretragu... 

btw rekla je da sumnja da ima cisticnu f. ali trazi da se nalazi ponove jos dva put ali po nalazima i stanju djeteta da po njoj ona nije niti nikakve kronicne bolesti 
znači opet iznova (vezano uz cisticnu fibrozu), ja mantram da se konacno otkinete od te dijagnoze...

nazoves klaciveu ili srebrnjak i u principu su svi ok i u kl. i na srebrnjaku.. mi imamo super iskustva sa dr voskresensky u klaicevoj i nju bi zbilja svakom preporucila