Sada je: 17 tra 2026, 14:47.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:e, do
o si me podsjetila - to spada u trenutke u mom životu koje se nerado sjećam jer me je <
>Bioenergetičarka iz Osijeka, pola sata naplatila 200 kn , a paralelno je hendlala 2 pacijenta + telefon + buljenje u meksičku sapunicu. Bili jednom, al i to je bilo previše <i></i>

alternativa je pokušaj da nas se počne mijenjati iznutra...ljudi koji nam dođu u život na taj način samo su portali za nešto više - a to je da probamo u sebi samima osvjestiti nešto više od običnog fizičkog preživljavanja

.I za cijelog tog tretmana gledali smo emisiju o kucnim ljubimcima i slusali o macama,cukama,papigicama i t.d.A s tom namjerom nisam dosla.I kad sam ju pitala nesto u svezi MM-a,nisam dobila konkretni odgovor,jer je bila emisija.Da ne spominjem da sam dovukla sve slike CT-a,nalaze u proteklih devet mj.MM-a jedva doslepala do nje i uz to sve vodila maloga sa nama jer ga nije imao tko cuvati.Niti je slike pogledala(a rekla je da ih donesem)niti mi nesto konkretno rekla.Ne trazim obecanja do neba,niti davanja nade,ali nekakvih par rijeci je mogla odvojiti,npr.ja to mogu,ili ne mogu,pokusati cu,vidjet cemo,i eto hvala dovidjenja.A ovako 
.Cula sam i da je radila u Krapinskim t.sa onim sestrama sta ih je auto pokupio al je mama odustala od toga,pitat cu je sutra zasto.Ne znam,jos prije nje sam cula za Dragu Repca,jel ti poznato vise o njemu?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.