Sada je: 06 kol 2026, 23:45.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

I moja Gabica koja ima dvije god. i tri mj. je do sada spavala na ravnom bez jastuka a sada kada dođe u moj krevet namješta se na moj Dormeo anatomski kao da joj tako bolje paše.Ima li Dormeo za male ako netko zna? 

(ali za to postoje i drugi razlozi).
Hvala ti Hajdi na odgovoru. 

), a muž je, recimo, oduševljen svojim i on je nedavno promijenio i kupio si isti. Ja sam i klasični od memorijske kupila i ni on mi ne paše
.
, na njega sam zaboravila, a tamo se zna naći super stvari. Poplun koji sam kupila za klinku (ultra lagan, topao/zimski, isto nije bio baš jeftin, ali sam ubola akciju, bio mi je odlična investicija).
silki je napisao/la:e da, ti klasični koji nam nisu pasali iz yiska bili su od memorijske pjene. nekako su se neprirodno formirali prema glavi. imala sam osjećaj da mi glava odskače od njega kad bi se okretala.
, nikako tu memorijsku pjenu ne mogu "prigrliti", ali ljudi zaista imaju odlična iskustva s njom.
(mislim, izgleda obično na dodir, samo nekako gusto punjen i količinu punjenja mogu sama odrediti ako skužim da mi je pretvrd i previsok).
pa da i za nju tržim dok je na akciji.
i perine , ali mi sad nekako draže uvaliti jastuk u perilicu pa sušilicu, a ako to napravim s guskom bojim se da ni Master chief ne bi mogao izvući situaciju 

S ima isti, tvrđi.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.