Konacno da i mi damo svoj doprinos....
Daklem....P je prvo krenula u jaslice ali nije to jos islo,bila je samo 2tj.na sat vremena.
E,a onda smo zaozbiljno krenuli sa 2,5god.Prvo 2h,pa onda i 4h.Privikavanje je proslo ok,nije bilo placa,histericnih ispada i sl.
Sad smo znaci vec 2god u vrticu i ja sam prezadovoljna.tete su super,stvarno se trude,i P i one se jako vole,a da ne govorim da je P mezimica cijelog vrtica,svi djelatnici u vrticu je znaju ;-)
Djeca u grupi su se isto naucila na nju.Prvo nisu nista kuzili,sad kad su vec veci vide da je P "drugacija"ali tete su tu odradile super posao jer je djeca sad paze i uce,upozoravaju tete kad P radi neku nepodopstinu i sl.
Stvarno je velika stvar da je sve to tako dobro ispalo,ja sam sigurna da je ostavljam u dobrim rukama,a ona je boravkom u vrticu dobila strasno puno....naucila sama papati.Istina...pijemo jos na slamcicu

to je mama kriva

ali i to i pelene cemo ovog ljeta srediti.
A kad se igraju vani u dvoristu onda P paze i djeca iz starijih grupa,posebno deckici i to oni koji su kao inace malo "zivlji",a prema njoj su jako njezni i pazljivi.
Ma svi u vrticu su super.....i zato veliko HVALA svima u Vedrim danima!!!
I naravno nadici koja nas je tam poslala! :juhu Denisu ,nasem kolegi ;-)