Sada je: 26 srp 2026, 00:43.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
ali sam onda primjetila neke oštre niti korabice
pa to i jede non sto samo kaj je nekad s rižom nekad s palentomA zasto joj ne bi dala jabuku i mrkvicu mijesano? Pa kad u to jos malo umutis rize i sve dobro smiksas - pravi obrok.
).
.....nisam ni mislila da ima zloće u tvom postu, učinilo mi se samo malčice podsmijeha neiskusnoj mami
:juhu
jučer i danas pojela 10-ak žličica povrtnog ručka, identičnog sastava ko što sam joj prije nudila, ali stavila malkice krumpirića, veličine trešnje
jučer mrkvica+tikvica+integr.riža, a danas mol+korabica+mrkvica......

andjelak je napisao/la:mamašnita od noje, nema ništa loše u smijehu, dapače.....sorry ako sam ja reagirala tako da misliš da sam bila uvrijeđena.....nisam ni mislila da ima zloće u tvom postu, učinilo mi se samo malčice podsmijeha neiskusnoj mami
pa sam se išla braniti..... ali, zato i jesmo sve tu da zapitkujemo i tražimo odgovore
:juhu

početi dohranu sa povrćem. ako se krene sa voćem, dijete zavoli slatko pa teže prihvaća povrće

je malo cudno dok se ne naviknes, al ja znam staviti susenog voca pa bude dobro.

skuhane grožđice možeš malo zgnječiti viljuškom i umiješati u bilokoju žitnu kašicu u kombinaciji sa svježim voćem, a marelice treba obavezno narezati na sitnije komadiće
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.