Uboda se ne sijecam, mislim da nije bolilo i dalje je bilo super do zadnjih sat i pol kad mi nisu htjeli dodati anestetika bas zato da imam osjecaj za tiskanje. Tih sat i pol pod drip-trudovima je bilo uzasno bolno, a pitala sam se i cemu epi ako ono najgore moram proci bez analgezije. Kako god, ipak sam se odmorila za to vrijeme dok je anestezija drzala.
Nagon na tiskanje sam imala tako jak da nisam mogla izdrzati i pocela sam tiskati dok se jos nisam skroz otvorila, imala sam zato laceraciju cerviksa.
Epiziotomija - rade ju svakoj prvorotki u nasim rodilistima, pa Felidae sumnjam da ces to izbjeci sa ili bez anestezije
Nisam imala glavobolje ni ikakvih nuspojava od anestezije.
Jedino kaj znam je da cu ovaj put ostati doma dulje, pricekati da me trudovi ful prisarafe tako da izbjegnem drip.

Nakon 8 sati dripa i jakih trudova molila sam da mi nesta daju (tada je bilo - dajte mi bilo sta, samo da malo popusti), ali bilo je prekasno, rekli su mi da bi beba mogla imati problema sa disanjem ako mi sad ista daju. Zbog neke svoje tvrdoglavosti da "mogu ja to i bez lijekova" bila sam na kraju toliko iscrpljena da sam nekoliko puta gubila svijest, a na trbuh su mi nalegli i doktor i sestra 

te da ce buducim primaljama biti omoguceno odgovarajuce skolovanje.