Danas sam cila nikakva (tješim se da je ružno vrime krivo
) i stalno se pitam jesam li di pogriješila sa svojim Zmajem. Držim se svih uputa o dohrani (i ostalom!), jer ne želim nešto zeznit, računam da oni koji ih pišu znaju bolje od mene. Al me okolina lagano satire i sve više sumljam. Npr. teletinu nismo još jeli, sad ćemo za koji dan, a ja se pitam zašto po tablici nije išla prije 9og mj? Ili npr. zašto jogurt ide sa 10 mj, a u drugim tablicama (koje su u većini slučajeva "blaže" od ove tu) ide sa 11 (ako se ne varam)? Zašto rajčica kasnije nego li u drugim tablicama? I slično... 100 pitanja. A ustvari mi samo triba par rečenica potvrde da je dobro ovo šta radim
Ili suprotno, da se okanim ćorava posla i dam ditetu da jede! Tako me tlače da zašto Mali ne jede sol u hrani, pa ni u tragovima. Zašto nije jea blitvu ni špinat. Zašto ne nikakvo meso osim piletine i puretine. Zašto ujutro jede samo voće. Zašto ima samo 2 obroka, a 3 mlika (za treći obrok sam mu tila dat 7 korn, al mu je valjda previše, neće, dovoljno mu je samo mliko). Zašto me svi tlače i gnjave, a ja njima ne nabijam na nos da su preprerano startali sa nekim stvarima i da svoju dicu šopaju čokolinom i sličnim stvarima (koje možda i nisu nužno loše, ali ih ja ne dajem)?
I jedno pravo pitanje: u tablici (štreberica sam, šta ću sad
) stoji da sa 9 mj može suncokretovo ulje. Znači li to da bi mali moga okusit nešto drugačije spremljeno, a ne samo kuvano? 

!