Sada je: 12 kol 2026, 08:59.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Divlji valovi traju oko sat vremena
Juhuhu traje skoro 2 sata
Crvic je nakon pol sata totalno izgubio interes
A inace ne trepce i ne dise u kinu

. Meni je pomisao na stakora u kuhinji apriori fuj, a D. se rastuzio kad je stakor izgubio obitelj, tako da nismo docekali kraj (i okupljanje stakorske obitelji).

Isto se pitam i za filmove Transformers, Spiderman, pa oni Powers Rangersi..A igracke na te filmove kupuju trogodisnjacima,cetverogodisnjacima... :conf Je li moguce da tako malo djecu istinski zanimaju takve igracke i takvi filmovi??
Franika svaka moja riječ je na ovu temu suvišna!!! Isto razmišljamo no tebi je lakše jer ti možeš sa malenom pogledati i Pepeljugu i Barbie a Frana zanimaju samo ovakvi crtići... mislim stvarno.Mom Franu je to bilo dosadno, uopce nije kuzio sadrzaj, i sada , osim te borbe u filmu koja njega uopce nije nesto fascinirala, ja se pitam, u cemu je kvaka? I kaj se tu uopce moze od takvog filma dobiti osim da se treba znati dobro tuci da bi bio faca.. Isto se pitam i za filmove Transformers, Spiderman, pa oni Powers Rangersi..A igracke na te filmove kupuju trogodisnjacima,cetverogodisnjacima... Je li moguce da tako malo djecu istinski zanimaju takve igracke i takvi filmovi??

Bubidea, uzmi u obzir da moj stariji (7 i pol g.) i mlađi (3) nisu nikad bili u kinu

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.