Sada je: 28 srp 2026, 12:52.
Moderator/ica: Diami

carice, vi pričate o oporavku uz lijekove protiv boli. to je ipak drukčije od trudova bez analgetika, pogotovo ako su uz drip (nisam probala i ne bi).
al sam mudra.

. Kasnije te svakih par sati pitaju trebaš li analgin. Meni nie trebao. Zbilja dok si na miru ne boli. Ja to ne bi nazvala oporavak uz analgetike.

Rijetko ko se može "pohvaliti" porodom bez analgetika
jeli ona rodila jednu curićku-blizanku normalno a drugu carskim? jesam li to dobro shvatila?
Ak pričamo o Hr to je otprilike isto u svakoj bolnici.
IINA je napisao/la: Rijetko ko se može "pohvaliti" porodom bez analgetika
Zato kaj je davanje analgetika dio standardiziranih postupaka u rodilištu
na Duhu ti doleze prva dva dana u sobu bar tri puta pitat je l trebate analgin. I obavezno te isto pitaju prije spavanja i nakon davanja oksitoksika.
A u četiri dana provedena u rađaoni ali sve do jedne su dobile "za smirenje".
Ima ih sigurno koje nisu niš dobile (ko ti recimo), ali je to rijetka pojava.
Pogotovo na Duhu. Osim ako nisi došla drito na stol, onda im zna promaknut ili ako nisi eksplicite odbila 

swenova mama je napisao/la:ok, neka bude. A zasto su onda razliciti i o cemu to ovisi i mozemo li na to utjecati?

danrej, pisala je ona, prva blizanka je rođena vaginalno, ali ne normalno nego na silu, a druga se ružno spustila pa je morala na carski. žena je prošla baš sve gadno što se moglo proći, ali cure su od prvog trena dobro i bile su krupne kao kod jednopl.tr.

A to da nisi niš dobile, žao mi je al totalno mi je vjerojatno da možda ni ne znaš da jesti Pogotovo na Duhu. Osim ako nisi došla drito na stol, onda im zna promaknut ili ako nisi eksplicite odbila

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.