Postao/la Dinkic » 07 stu 2007, 00:19
Domi svaka cast. Ma kako i Pepi rece oni su super.
Ma i danas je Ivan bio super u vrticu, tako me razveselila njegova mama Suzy kad mi je pricala kako je bio super iako je samo malo u redovnom vrticu. Vide oni da je Ivan super i ja vjerujem i nadam se da ce nas Ivan biti uskoro i vise sati u redovnom vrticu. Kako je jednom mama nase Anci iz Pule rekla, Ana se sam izborila za svoje mjesto u redovnoj skoli, ona je pokazala da moze i da ona pripada toj sredini. Tako ce i nas Ivan izboriti svoje mjesto i nece biti vise teta ni psihologa koji ce reci da nemogu nasa djeca u redovne grupe i redovne vrtice.
Pepi, vidis kako se tvoji prijatelji bore, ma i ti si vec izborio svoje prve bitke. Ma bit ce ih jos, ali vidis kako nam ide, iz svake borbe izlazimo jaci. A i ima i nas pa nismo sami. Zato ti lijepo papaj, smij se, uzivaj i ceka i tebe vrtic, brzo ce i to doci. No bez brige vec su ti tvoji decki prokrcili put pa ces ti u Janov vrtic, a nije ti ni daleko tako da ti je to super.
Moj Pepe (Filip) je sve veci mudrac. Uziva u vrticu i kad baka dodje po njega vice NEEEEEEEE. Spava s vremena na vrijeme. Uziva u svojim tetama, posebno onima koje imaju dugu kosu, sarmer vec od malena.
Veceras smo morali crtati njegovu omiljenu tetu (ta teta je od pocetka njegovih jaslica s njima) i oko nje djeca, a na A4 s ne stane puno djece, ali su ipak stali oni njegovi stari (spojili su nasu grupu i jos jednu drugu).
Hodamo po slavljima rodjendana iz tjedna u tjedan i sve u svemu puno raznih druzenja. A i ucimo li ucimo, pisemo, crtamo, nemamo jos puno do skolice.
F 15.12.2000.
"Kada Bog ima za tebe plan onda su svi tvoji planovi samo zrnca pijeska na obali morskoj."