Poznanica mi je bila kod tog dr. Minga skoro 2 mjeseca. Imala je posebnu prehranu, milion čajeva, kupke i meditacije. Ništa joj nije pomoglo.
Nakon 3 mjeseca je ponovo krenula , ali na drugo mjesto, u Peking. Sama je iskopala podatke majstorice. Dobila je puno poluinformacija u edukacijskoj inicijativi i uspjela sama stupiti u kontakt sa dotičnom. Proboravila je tamo 1,5 mjesec i kaže da su joj se samo smanjile glavobolje i da je puno snažnija. Nažalost, ništa više. Isto tako je dobila cijeli meni posebne prehrane koja puno košta.
Platila je daleko manje nego preko edukacijske. Ja sam joj slala nalaze mog sina u Kinu i majstorica se konzultira sa neurokirurzima. To znači da ne radi baš sama na svoju ruku ali rezultati su upitni.
Potrebno se totalno prebaciti na njihovo tradicionalno razmišljanje i život kakav oni preporučuju da bi bilo pomaka. Nažalost za djecu je to preteško, barem ja tako mislim.
Ja sam toliko nade polagala u sve to, ali sada sam još jača.
moramo se svi zajedno boriti da naši guzičari u vladi i saboru prestanu dijeliti mrvice, dok oni žive povlaštenim životom zaštićene sredozemne medvjedice.