Sada je: 30 tra 2026, 07:39.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

, te zime je bio okovan ledom (gromade leda su plovile) sto je meni bio nesvakidasnji i presnazan prizor.

kolko su ti stara djeca?

LiKmama je napisao/la:dvije nove (od danas)
To sam ja muvao chair.
Pikni me. (to je trebalo biti digni me (pikni je od pick me up)).
najveca je fora sto je ovo sad mijesanje, to nije da ne zna reci na hrv. brzopletost, valjda.
)
mene je mm naucio da kazem kösönöm
nego mi prvo na pamet padne finska il' engl. rijec,mislim stvarno

Meni se ne desava da provalim mix, ali mi se desava (vrlo cesto) da ne mogu da se sjetim nase rijeci nego mi prvo na pamet padne finska il' engl. rijec,mislim stvarno
tanjabb je napisao/la:Meni se ne desava da provalim mix, ali mi se desava (vrlo cesto) da ne mogu da se sjetim nase rijeci nego mi prvo na pamet padne finska il' engl. rijec,mislim stvarno
Isto. Drugi jezici naravno ;-) . Citala sam da je to posve normalno. Ja vec 9 godina ne zivim u okruzenju materinjeg jezika, primjecujem gubitak na kvaliteti, kako ne. Na zalost.

TanjaMT je napisao/la:i ja se prijavljujem na listu. priznajem da sam zavoljela ovaj nekad bloody njemacki, fakat imaju tako dobro nijansirane izraze koje ja cesto jedva uspijem prevesti na hrvatski. zapravo, ne da ne uspijem prevesti nego ne mogu pogoditi "ton" kojim je nesto receno
(da l me itko shvatio :conf )

sve cesce mi se dogadja da recimo mami nesto pricam i ne mogu se sjetiti prikladne rijeci.

TanjaMT je napisao/la:(da l me itko shvatio :conf )
LiK je napisao/la:sve cesce mi se dogadja da recimo mami nesto pricam i ne mogu se sjetiti prikladne rijeci.
prevedem onako ugrubo, ali nije to to.
tanjabb je napisao/la:Citala sam da je to posve normalno

AA je napisao/la:tanjabb je napisao/la:Citala sam da je to posve normalno
Tenks Tanja, stvarno sam se vec pocela zabrinjavat' dal' su mi sve ovce na broju

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.