Ana M je napisao/la:Koja se filozofija ovdje napravila oko bodića, benkica, štramplica itd....Čak 10 stranica

totalna filozofija
al lako tebi kad sve znaš
dakle, moja kupovina..teško mi je bilo, kažem, teže od sve ostale opreme skupa kupiti - i opet sam bila neodlučna oko veličina, dužine rukava i svega...
kupila sam:
- 3 bodića dugih rukava vel.50 (za svaki slučaj, da jadna ne bude gola ako bude baš tak mala, a ti su bili 50 posto sniženi)
- 6 bodića dugih rukava vel. 56 (bila su pakiranja po 2)
- 5 bodića dugih rukava vel. 62
- 3 plišasta i jedno pamučno 'odijelce' dugih rukava i sa zatvorenim stopalima vel. 56 (to se prodaje pod pidžame, al ja bum to oblačila i ovak)
- 2 pamučne 'hlačice' sa stopalima vel.56 (to sam računala ako bude prevruće za odijelce preko bodija dugih rukava)
- jedan pamučni kompletić odijelce bez rukava (ja sam to uvijek zvala štramplice, al to su hlačice sa stopalima koje imaju tregere, kopčaju se na ramenima) + majica na drukere naprijed
- preeeedivnu hello kitty vreću za spavanje bez rukava, srednje debelu
- tri para čarapica
- četiri kapice (tri na navlačenje, jedna koja se veže ispod vrata - te se u H&M-u zovu helmets

: )
- jedan plišasti kompletić hlačice i jaknica (mislim da će mi to bit samo za paradu jer hlačice nemaju stopala + dvodijelno je pa mi se čini nepraktičnim)
- tatica je kupio plišaste šlapice (iako je to samo šminka, jel da? ne trebaju joj nikakve šlapice, čini mi se)
- tatica je kupio tanke traper tregerice vel. 62 i pamučnu majicu dugih rukava na kojoj piše MILK BUILD THIS BODY :rofl:

:
-jednu vesticu vel. 62 (nije bilo manjih)
potrošili smo dosta eura na to, a ja i dalje imam osjećaj da mi pola toga fali...kupovala sam bodiće dugih rukava, a na kraju nije bilo odijelaca bez rukava...pa se sad bojim da će dori biti prevuće u kombinacijama bodi dugih rukava + pliš odijelce dugih rukava (17.3 je termin...doduše, tad još zna biti ful zima)
e, svi bodići su zapravo bodi benkice, s drukerima, super je to stvar!
sva sam se smotala u toj odjeći...bilo je pamučnih odijelaca dugih rukava, ali bez stopala pa sam odlučila to ne kupovati...čini mi se da to nije baš neka sreća...ja bi najradije kupila sve sa stopalima i u jednom komadu
sad mislim da mi fali još jedna vreća za spavanje...da kupim neku s rukavima? neće bebi bit zima za ruke u vreći bez rukava?
i kupila bih još za izlazak iz bolnice jedan od onih debljih kombinezona..ne znam kak da opišem..deblje je od odijelca, ali tanje od skafandera, a ima nogavice sa stopalima i duge rukave, cifom ili drukerima se kopča naprijed...mislim da će joj to bit dovoljno toplo, a može u autosjedalicu...