Sada je: 26 srp 2026, 00:40.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
eli je napisao/la:kuskus ima specifičan okus, mrvicu gorkast...

Ja isto mislim da jede dovoljno (pa i više od toga).
Mliko, kruh, voće ručak, jogurt, mliko. Ako izbacim jogurt, nekako mi pari premalo za cilo popodne? Možda kad uvedem kašicu od žitarica sa mlijekom... (tu definitivno moram nešto minjat radi karijesa jer je mali skoro na 16 zuba!

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Ina66 je napisao/la: možeš krenuti žitaricama, možeš voćem, možeš povrćem (sada na tržnicama možeš pronaći mrkvicu, korabicu, pastrnjak, bundevu).

kad je skužio da tu ima još nešto, odmah je počeo raditi gadljive face i jezikom pokušavao izbaciti sve van..........eto tako, nismo se baš proslavili
. Za razliku od prvih par pokušaja nije radio gadljive facice, baš je fino otvarao usta i lizao sa žličice. Istina da je puno toga završilo po njemu i meni, al po sadržaju pelene vidim da se ipak nešto i pojelo

. Mrkvu bi bilo najbolje skuhati na pari, tako zadrzi najvise svoje slatkoce (imas u ducanima za jeftine pare kupit onu mrezicu sto se stavi u lonac). Maslinovo svakako moze, male male kolicine naravno.
i za pocetak kratki
status.
, ali usta ostadose zakljucana, do zeluceka je doslo sve skupa mooooooozda 5 zlicica.
.
.
.
.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.