Sada je: 29 kol 2026, 23:47.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

E, sad si zamišljam kako je mojoj djeci smrdila njihova mama!

samo se ti nedaj. ako ti kad dodje da zapalis, sjeti se koliko si cigareta ne popusila u ovih skoro pa mjesec dana (!) BRAVO), pa stvarno nema smisla sav taj trud baciti u vjetar. a i sigurno si ne zelis da ti opet kosa smrdi, odjeca...

) jako ponosna, imam osjećaj da sam ovime dobila neizmjerno puno, a jesam, znam. Pomalo me puca neka euforija, nešto tipa: "juuupiiii!"

Jesi li primjetila da se cijeli dnevni ritam morao nekako izmjeniti i obrazac ponašanja djelomice preustrojiti?
dobila sam bila par knjizica o tome kako prestati pusiti i u svima se spominjalo kako treba prestati raditi stvari koje povezujes s pusenjem tj. prije/poslije kojih obicno zapalis. krenula ja sebi zbrajat: ok, znaci ne smijes piti kavu, ne smijes jesti, ne smijes sjesti za komp, ne smijes ici van, ne smijes kuhati, ne smijes djecu stavit spavat, ne smijes se seksat, ne smijes se tusirat....
sad mi zapravo nije jasno kako sam si mogla poslije rucka kvariti okus hrane u ustima. 

LiKmama je napisao/la:dobila sam bila par knjizica o tome kako prestati pusiti i u svima se spominjalo kako treba prestati raditi stvari koje povezujes s pusenjem tj. prije/poslije kojih obicno zapalis. krenula ja sebi zbrajat: ok, znaci ne smijes piti kavu, ne smijes jesti, ne smijes sjesti za komp, ne smijes ici van, ne smijes kuhati, ne smijes djecu stavit spavat, ne smijes se seksat, ne smijes se tusirat....
ozbiljno, nije bilo toga u sto ja ne bih uspjela ukomponirati pusenje. sve, a pogotovo zavrsetak svega, mi je bio povod da sjednem i zapalim. ja sam cak i pusila jednu za kraj dana - jednu bih ugasila i onda odlucila da sad idem spavat, pa bih morala jednu popusiti za zadnju.![]()
i stvarno sam mislila da ce mi sve predstavljati uzasan problem, ali nije. uopce.sad mi zapravo nije jasno kako sam si mogla poslije rucka kvariti okus hrane u ustima.
ivanaCH je napisao/la:ja sam probala negdje s 19 godina. Sve mi je to bilo fora, ali nekako mi se nije "primilo". Pusila sam nekih godinu dana ali nikad redovito. Ipak, mislim da mogu osjetiti sto znaci biti ovisan i kako je tesko skinuti se. Imam i ja, uostalom, jednu svoju ovisnost, o seceru. I iako vec neko vrijeme ne konzumiram secer niti proizvode koje ga sadrze, znam da bi me samo jedna kockica cokolade odvela do teskog prezderavanja. I to ne bi bilo samo jedanput. Ne pokusavam usporediti ove dvije ovisnosti.

.
Pusila kutiju dnevno sirokog crvenog dunhill-a.
. pa ne vjerujem.... mislim da je bilo od jps, ali kak su se zvala... no dobro, nije bitno, ali ne mogu vjerovati da se ne sjecam.Ne desi se apsolutno nista ako covek ne zapali, samo zivis dalje i ne zapalis cigaru.

LiKmama je napisao/la:Ne desi se apsolutno nista ako covek ne zapali, samo zivis dalje i ne zapalis cigaru.
je da, ta logika funkcionira kad ne pusis. kad si pusac - jednostavno moras i nema tu daljnje rasprave.
JiA je napisao/la:Ne desi se apsolutno nista ako covek ne zapali, samo zivis dalje i ne zapalis cigaru.
Jesi ti citala Carrovu "Lako je prestati pusiti"?

Ma desi se svašta, ak ne zapališ. Meni recimo fali kisika
ne, tebi je tada prevec kisika u krvi na koje tvoje tijelo nije naviknuto, pa stoga vrtoglaviceTrenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.