Sada je: 01 svi 2026, 11:36.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

aqua je napisao/la:za te moje osjećaje i kako sam se osjećala ne zna ni MM ni sveki.

na dobrom si putu

,no bez obzira na ovo sve još me tište ovi osjećaji da će nju voljet više

aqua je napisao/la:baš sam jadna.može li ona stvarno postići da ju dijete voli više nego mene?
jučer sam napravila pravu stvar, otvoreno i iskreno sam rekla MM-u sve što me tišti u vezi nje, kako se osjećam i kako to utječe na nas.( naravno da sam to rekla na lijep i obazriv način, ne ovako skroz brutalno istinito kao na forumu).
i da budem i "okrutna" ali više se ne dovodim u situaciju da mi netko od njih drobi.... Vidjet ćeš doći će sve na svoje pogotovo ako je TM na tvojoj strani.

Ne znam kakav odnos imaš s mužem i kako ste inače funkcionirali. Ne možeš a i ne bi bilo dobro ni za vas kao obitelj da se povlačiš u sebe i budeš nesretna.... Što si mu rekla kad te je pitao jel to namjerno radiš? Ja bi rekla da radim (jer ti to i radiš namjerno) i navela razloge - bez optuživanja i bez da ga dovodiš u situaciju da se nađe između dvije vatre. Znam da to nije lako ali nije ni ovo dobro kako ti je sada. Probaj se staviti u kožu svog muža, pa svoje svekrve i objektivno sagledaj stvar sa njihovog glediša. Ja znam da moja svekrva voli svog sina iznad svega i da je njegov komfor i zadovoljstvo iznad svih i iznad svega (da ne govorim da joj nije problem ni pronaći krivce za sve njegove probleme) - i ja na njene izjave i radnje gledam (trudim se gledati) da je sve to iz ljubavi prema njemu.....Ne znam komplicirano je to. Ona se neće promijeniti, pa probaj ti promijeniti sebe i maknuti nju iz fokusa događanja...... Danas sam mm podsjetila da je sveki rođendan u subotu i pitala što ćemo joj kupiti
. Sve je u našim glavama a i to je jedino što možemo promijeniti.

, izdrži znam da ti je teško

aqua je napisao/la:hvala vam cure, stvarno mi pomažete.super su ovi forumi.
uskoro ću krenuti na posao, to je velika prekretnica sada, nadam se da ću možda tada lakše se nositi na kraj sa sveki, i dobiti nešto više samopouzdanja.to kažem zato što sam po cijele dane u kući, jedine osobe s kojima komuniciram su MM, dijete, sveki( o tome ne trebam ništa reći), i prodavačica u dućanu,tako da mi fali zreli ljudski razgovor, pa se nadam da će mi to pomoći u jačanju karaktera.
e sad ne mogu odoljeti a da ne napišem zbog čega ne volim sveki:
kad sam bila trudna, već negdje potkraj termina,naravno kao i svaka buduća mama uređuje dječji krevet i sobu.i tako ja sve uredila, a budući se dijete trebalo roditi svaki čas, pripremila sam u krevet MM-u jastuk sa odjećom koju će mi donijeti kad budemo izlazili iz bolnice.
i sve super , ja rodila, došao dan kad idemo kući.sestra donese jastuk i krene oblačit malog-kad ja gledam i skoro da joj kažem: čekaj pa to nije odjeća koju sam ja pripremila.
Da draga sveki je prekopala po tom jastuku, otišla na plac i uvalila drugu odjeću.ne moram vam opisati bijes i gorčinu koju sam u tom trenutku osjećala. taj jastuk i odjeću smo MM i ja zajedno kupovali sa puno ljubavi, i stvarali uspomene slažući to.tu prvu odjeću sam prala i peglala u suzama s toliko ljubavi, s nestrpljenjem očekujući svoje dijete.ta odjeća meni nije bila odjeća, bila je više od toga.bilo je to prvo što će dijete staviti na sebe, korak više prema vanjskom svijetu i našem domu.
možda se čini glupo, ali jako sam osjećajna.kad se toga sjetim i dan danas zaplačem.u tom trenutku je nestala sva moja ljubav i sve lijepo prema njoj-
za te moje osjećaje i kako sam se osjećala ne zna ni MM ni sveki.povrijedila me tim postupkom više od svega na svijetu.
i tako kada sam odlazila iz bolnice, taj lijepi događaj je morao biti popraćen takvim nečim.
ja sam u sebi samo pričala:ma glavno da je sve u redu, da smo živi i zdravi i da idemo doma, fućkaš odjeću!
ali ipak, gurala je nos u moje osobne stvari, u moje osjećake, moju privatnost, i narušila ono što je meni tada bilo sveto i nježno,
i danas radi slične takve stvari,o tome ću pisati neki drugi put.

šaljem ti pp

Igrajte se sto vise! Nesto napravite zajedno od plastelina, kocaka, lutkice od carapa, ma bilo kaj, bojajte, citaj mu slikovnice, izmisljaj price, pjevajte, uci ga pjesmice, izmisli igru koju znate samo vas dvoje, igraj se, igraj se, igraj se! Klincima vise znaci aktivna igra na podu s mamom nego bilo kakva cokolada.
Njega si mogao podmititi jedino svojom 100%-tnom paznjom 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.