Postao/la stray_cat » 26 vel 2008, 06:44
ne postoji chelation da je bezopasna jer svako tijelo reagira drugacije a nasi su klinci premali da nam kazu, neki od njih cak ni ne znaju izgovoriti sto im je tako da roditelji nekim cudom trebaju prepoznati sto se dogadja. chelation nekad zna skupiti recimo zivu u jednoj tocki u tijelu, recimo jetri, ili mozgu i nemam pojma kako je moguce stvarno pratiti koliko je toga izaslo a koliko ostalo i gdje
koliko sam ja do sad skuzila postoje 2 pristupa u ideji ciscenja od metala i ljecenja crijeva i probave. dio roditelja ide na detox (chelation) i kao kad je tijelo cisto sredit ce se i crijeva i dalje imunitet. dio riditelja ide sa suprotne strane i vele da ako izljece crijeva i probavu da ce se tijelo samo ocistiti od metala.
sigurno je da sam detox ne znaci nista ako se ne promijene zivotne navike i prehrana. mi smo uz GFCF (koj nam bas ne ide najbolje jer mali odbija gluten free kruh) dodali filtere za vodu i filtere za zrak. pokusavamo se na neki nacin pribliziti SCD diet i nekako smanjiti krumpire, rizu inace ne voli pa je tu tjestenina od rize i stvarno nemam pojma kako bi ga hranila da i to izbacim
svecano se vec mjesecima spremam poceti sa pecenjem tog SCD kolaca koj se koristi umjesto kruha i nikako da se pomaknemo jer jednostavno ne stizem sve. zapravo kako sam ja doma sa malim, on samo 3 puta tjedno ide na par sati u igraonicu ja stvarno spadam s nogu i ne stizem nista izorganizirati i uhodati. nikao da uigramo rutinu sa davanjem suplemenata jer je sve toliko ucjenjivanja, navlacenja, da nemamo pojma kako da smo od svega uzasno iscrpljeni. da sva bude jos zanimljivije, ja sam jedina u stanju ugurati u njega to sto treba, on se na svaku primjenu sile i ucjene od njegovih asistentica zatvara i njih prihvaca jedino kao drustvo za igru tako da tu nemamo puno pomoci
mi iduci mjesec idemo napokon kod doktora di anni ide sa svojim malim pa cemo viditi sto i kako dalje, tad cemo se na licu mjesta odluciti koliko daleko cemo ici sa terapijama
ono sto je najgore u citavoj prici sa autizmom je da svi samo gledaju kako da vam pokupe lovu jer hrpa roditelja placa sve zivo samo da pomognu djeci i onda treba prepoznati na sljepo sto stvarno pomaze
idem sad otvorit novi link sa web konferencijama koje radi great plains, meni je to sjajan izvor informacija