Sada je: 10 kol 2026, 17:01.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
One su se samo rodile zajedno.
nisu ni to
Crazy Daisy je napisao/la:One su se samo rodile zajedno.nisu ni to

breg je napisao/la:Crazy Daisy je napisao/la:One su se samo rodile zajedno.nisu ni to
???
Ček malo.. Nisu li to blizanke .. ?
s druge strane, ne želim pobjeći od toga da su blizanke i zaista ulažemo u tu sestrinsku ljubav. kod nas je važno da ništa nije zajedničko, svaka ima sve svoje. svaka svoju tortu za rođendan, svaka svoj ruksak za vrtić, svaka svoju tutu... sve je različito i one jako dobro znaju šta je čije. of kors, odjeća je zajednička, ali to im je nevažno iako se često događa da određeni šos uvijek oblačim istoj, pa ona to prisvoji i onda druga neće taj šos nositi...
dakle, glasam za zajedno!

.
vise se ne zamaram s time jer mislim da sam svoje napravila na vrijeme, razvile su se u dvije individue koje se jako vole

. Nedavno su u vrtiću pričali o prijateljstvu. Tin je rekao da je njegov prijatelj Mario, a Mario Tin. I crtali su svoje prijatelje i opet su jedan drugog nacrtali. Tete kažu da je to super što, osim što su braća, jedan drugoga doživljavaju i prijateljima, a ne suparnicima. 

. Mene zanima da li, ako vam je jedno dijete bolesno drugo ostavljate doma ili ga vodite u vrtic? Naime, moji idu u istu jaslicku grupu i sve rade zajedno? Sad mi je M. bio bolestan pa sam i D. ostavljala doma jer radi scene - nece bez brata nikamo, ni na igraliste, a kamoli u vrtic 

Plusic je napisao/la:nisam blizanka ali imam sestru koja je 10mjeseci starija i sve smo radile zajedno. do cetvrtog osnovne smo i zajedno sjedile u klupi i to nam je bilo fora, ali smo se vec u petom nekako same razdvojile(mislim na to da nismo vise sjedile zajedno). svaka je nasla prijatelje koji joj vise odgovaraju, ali su u konacnici to opet bili zajednicki prijatelji i svi smo se zajedno druzili. u srednjoj smo se razdvojile(obje smo htjele u jez.gimn. pa smo dogovorno otisle svaka u svoju, ista skola ali suprotna smjena - opet smo pile kavu zajedno prije/poslije skole, prepisivale domace,lektire,...) , tako smo hjele. smatram da smo zbog toga opet bile bogatije, jer smo se razvijale svaka u svom pravcu, sa svojim interesima i prijateljima , ali opet smo od nasih prijatelja napravili jedno veliko drustvo.
i da skratim pricu, pusti ih zajedno, dok su mali nek su zajedno, u jednom trenutku ce osjetiti potrebu za razdvajanjem i tada ih opet treba podrzati i u tome

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.