kao prvo iskrene čestitke

, prekrasno!
moj prijedlog za kolica bi bio graco vlakić, ova nova verzija i as 0 grupe koje se montiraju kad su bebe male. izrazito lako se s njima manevrira, imaju ih poznanici, praktična jer mogu proći kroz sva vrata, mogu u lift, mogu po pločnicima, mogu proći između stupića po gradu. ima i još jedna vrlo važna stvar, a to je da su povoljna. kolica su oko 2.000,00kn, a as po cca 1.000,000kn svaka. smatram da je to izrazito prihvatljivo. imaš ih u tl.
ako si za side by side varijantu moj prijedlog su hartan kolica, robusna i možda dosta teška, ali usuđujem se reči najbolja. na žalost, kod nas ih nema, naaaaaaavodno nedgje u slo se mogu kupiti, ne znam točno gdje, ali znam da ih nema u bebe center u brežicama što je nama najbliže. što se cijene tiče, govorim napamet, ali vjerujem da bi komotno mogle koštati 500eur, samo kolica bez sjedalica. kolica su predviđena i za skroz male bebe, ali onda moraš riješiti as za vožnju automobilom. evo link da vidiš kak izgledaju
http://www.hartan.de/produkte/main.php? ... 618-11-217.
sad sam se sjetila da možda ima i bebe comfort double varijanta vlakić, mislim da ih je imala jedna mama s blizanaca, mislim da priska

, pa pitaj nju za preporuku. tl drži bebe comfort, pa možda ih tamo ima i za kupiti ili barem za naručiti.
dosta twin mama ima i dvoja jednostruka kolica koja se spajaju spojnicama, imala sam ih i ja, ali meni je to bila grozno nepraktična varijanta i kasnije sam kupila neka najjeftinija side by side koja sam koristila s veseljem, ali vidjela sam da koliko koštaju toliko i vrijede.
dobro si razmisli prije nego kupiš pogrešno i nepraktično jer čeka te jedan prekrasan izazov u životu koji je u toj svojoj ljepoti jednako tako i kompliciran. zato si olakšaj gdje god stigneš i to maaaaaaaksimalno!