Sada je: 12 kol 2026, 01:40.
Moderator/ica: nadicab

koje je goljak prestao pratiti kad su bili stari nekih 8-10 mjeseci jer više nije bilo potrebno.
.
Lotta je napisao/la:sto se tice fizijatra ja ti toplo mogu preporucit dr Stojcevic -Polovina.Itekakva visina i kvaliteta, nas je izvukla iz s....a sto se tice motorike, mada smo kasno dosli. Mada iziskuje mnogo truda i ulozenog vremena, ako ste spremni na to, posto imas blizance. nas ti je dosta ovdje na forumu koji hodamo k njima, i koji smo nakon dugog lutanja dosli k njima i napokon dobili dojam da smo na pravom mjestu.pa ako te zanima nesto vise o njihovom nacinu posalji pp ja cu ti rado odgovorit na sve.

Lotta je napisao/la:meni se dize kad citam rasprave o tome koji od doktora je bolji, "jaci", a roditelj samo pita kojem sve fizijatru se moze javiti. ja sam samo dala informaciju a na svakom roditelju je da sam odluci kojem od njih ce pokloniti povjerenje i ici sa svojim djetetom.
tolko od mene na ovom topicu, idem prije nego zapocnu nove polemike

. a to glupiranje, kako je ona nazvala, se kasnije pretvorilo u dg. ataksija - nesposobnost koordinacije, voljnih pokreta.....

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.