Sada je: 11 kol 2026, 22:31.
Moderator/ica: nadicab

. 

pepita je napisao/la:faith ..kako ti se bilo vratit u odjelce i štikle?
nego sam si odmah kupila još jedne
, pa moram se počastiti za novi početak
. nadicab je napisao/la:faith, samo što se umor drastično povećava a s vremnom i količina neipeglanog veša, neopranih stvari, zmazanoće
Znači tako to ide.
, sad sam se bacila na prirodne dodatke prehrani, tako da pijem bio-astin, spirulinu i matičnu mliječ.
vidim da si stvarno zabrazdila s tim preparatima
prosle godine u zimi,sjecam se,padao je snijeg i bila je noc..isla sam dragom i pustila sam si vangelis! fantasticno! 

.
, pozitivno) ali sigurno će biti bolje i tebi i A, malo treba vremena dok se snađete ali mlada si i mislim da tu nebi smjelo biti nekih većih problema. Daj napiši od čega se sastoji ponuda koju si dobila, da li bi imala stalan posao? Važno je da i dragi ide s tobom, kad ste svi troje skupa bit će vam lakše. 

lulamae je napisao/la:i sigurno binasla i tamo prijatelje ali ja sam tako sentimentalna,falili bi mi moji ovdasnji prijatelji..pa stalno razmisljam kako bi mi sestra zastudnila a ja ne bi bila kraj nje,kako se adrian ne bi druzio sa svojim braticem/sestricnommislim to me jedino sprecava da odem,cijeli dan razmisljam o tome i rastuzujem se..sve sto znam bi nestalo..smrc..bas sam bedasta..drugi svi vele da bi otisli isti tren..

specijalno je išla prati Arona da bi on bio zvijezda predavanja - cccc, kuda ide ovaj svijet
majci te djece. Naravski da mi je prvo pitanje bilo u kojem autu prevozi obitelj. Veli čovjek da su prešli na 2 auta jer nema više auta koji bi mogao sve njih prevesti (osim mini busa), ali da je prije imao moj auto
Odmah mi je postao još simpatičniji
, treba puno vremena za ovakvo brbljanje na dugo i široko. nadicab je napisao/la:daklem, moram pohvaliti našu Faith - boja i stil frizure su joj za
. Sve sam bliže Aronovoj boji. nadicab je napisao/la:Ali, koje niske igre igra ta ženaspecijalno je išla prati Arona da bi on bio zvijezda predavanja - cccc, kuda ide ovaj svijet.
nadicab je napisao/la:Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika i njaviše me se dojmio mladolik tata 5djece od 4-11 godina
majci te djece. Naravski da mi je prvo pitanje bilo u kojem autu prevozi obitelj. Veli čovjek da su prešli na 2 auta jer nema više auta koji bi mogao sve njih prevesti (osim mini busa), ali da je prije imao moj auto
Odmah mi je postao još simpatičniji.

mislim,ako ostajemo,onda cu otici od staraca i zivjet s dragim..pa prvo onda da sredimo kod njega prostor pa onda po peseka..uglavnom,to s pesom ovisi o vise stvari al definitivno zelim to adrianu priustiti jer bi mu puno pomoglo..
nadicab je napisao/la:Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika

Plava je napisao/la:Lu, potpuno te razumijem i meni bi bilo teško napustiti obitelj, ali to mi je bila možda velika greška koju sam učinila prije punog godina..ostala kod kuće. Dobro razmisli i sama odluči. Možeš pokušati pa ako neide uvijek se imaš gdje vratiti. Probaj draga, možda je tamo ispunjenje tvojih snova. Što god odlučiš od mene imaš veliku podršku

Plava je napisao/la:nadicab je napisao/la:Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika
Nemam komentara.. To valjda nije bilo za sve?
Nedavno sam nadrobila nekoliko pitanja vezano uz terapijskog psa, ali ništa od odgovora, čak niti na pm.
.
. Postala mi je još simpatičnija kada nam je otrkila da i njen Oli radi većinu stvari kao i Tia, tj da je i njemu najvažnije da se mazi a ne da trčkara za nekom lopticom po 10 put. Kada s mo spomenuli dlake, pogledala nas je i pitala: "A kaj da vam velim, osim Olija imam i newfoundlera s dugom dlakom i 2 mačke"
.
ponašanju, po njemu su se moji dečki valjali i on ništa, Aron je tek nedavno došao do te faze da ih pusti da ga tako "prevaljaju". 

.
itd.
.
.
nadicab je napisao/la:Eh, i kada skuži da izvlačimo cipele iz ormarića, odmah se sparkira do nas i s tužnim pogledom moli da i nju povedemo

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.