Sada je: 11 kol 2026, 21:34.

KAVA III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

KAVA III

PostPostao/la Lidija » 09 lis 2008, 15:44

ajmo ispocetka .....
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: KAVA III

PostPostao/la lulamae » 09 lis 2008, 18:47

danas sam nakon ne znam koliko dugo vremena..predugo..slusala muziku po svom izboru..znaci imala sam vremena uzivati a ne samo upaliti radio u autu i juriti..doma sam si stavila cd i opustila se...cini mi se ko da je zadnji put bilo u srednjaku :cry:
il slusam miffy..il jezevu kucicu il jaquesa houdeka i samo se to vrti po cijele dane..vec sam i zaboravila da postoji nesto drugo..mislim vec sama doslovno pjevam sve pjesme iz miffy na glas..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 10 lis 2008, 06:48

Dakle, Lu, a koja je to mjuza? Šta voliš slušati? Pa nemreš nam reći da si slušala mjuzu po svom izboru i točka :naughty .
Evo se završava moj drugi radni tjedan i mogu vam reći da sam umorna ali zadovoljna. Povratak na posao, pogotovo nakon toliko puno vremena je velika stvar, zahtjeva veliku organizaciju i za sada nekako funkcioniramo. Puno se ljudi u firmi promijenilo ali ima puno onih koji su ostali i sada hvatamo vrijeme za kavice i nadoknađujemo propušteno.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la pepita » 10 lis 2008, 07:19

faith ..kako ti se bilo vratit u odjelce i štikle? ;)
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.
pepita
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 10 lis 2008, 09:01

faith, samo što se umor drastično povećava a s vremnom i količina neipeglanog veša, neopranih stvari, zmazanoće :roll:
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 10 lis 2008, 09:11

pepita je napisao/la:faith ..kako ti se bilo vratit u odjelce i štikle? ;)

Super, nisam zaboravila hodati u njima :drink nego sam si odmah kupila još jedne :naughty , pa moram se počastiti za novi početak :proljece .

nadicab je napisao/la:faith, samo što se umor drastično povećava a s vremnom i količina neipeglanog veša, neopranih stvari, zmazanoće :roll:

:rolf Znači tako to ide.
Ma umor mene muči već godinama, ko bi reko :cool , sad sam se bacila na prirodne dodatke prehrani, tako da pijem bio-astin, spirulinu i matičnu mliječ.

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 10 lis 2008, 20:29

eto nadica te pokusala 'dotuci' s vesom i zmazanocom..ma ne daj se ti ;) vidim da si stvarno zabrazdila s tim preparatima ;)

a kaj slusam? pa nasla neki cd iz ko zna koje godine,rekla bi 2006..nista na njemu nije pisalo pa sam stavila da vidim sta to uopce je..a kad ono r'n'b i sve sto slusaju mladi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
al pase meni i ozbiljna muzika..pogotovo u autu kad mogu naviti..totalna relaksacija..kad sam sama naravno..al nesto imam manjka takvih cd-a :dunno prosle godine u zimi,sjecam se,padao je snijeg i bila je noc..isla sam dragom i pustila sam si vangelis! fantasticno! :bye
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 12 lis 2008, 14:36

Evo me na kavici, ima li koga za klafeže.
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 12 lis 2008, 21:36

evo da nesto podijelim s vama..
nudi mi se prilika da odem u dansku..za sad nista nije sigurno,samo sam dobila ponudu..pa razmisljam ovih dana o toj soluciji..naime,u danskoj je jako razvijeno mljekarstvo,znaci moja profesija je izuzetno trazena..imaju najrazvijenije mljekrastvo u europi..osoba koja tamo zivi ponudila mije pomoc..ako zelim da mi proba tamo naci posao i stan..inace se bavi time,radi u nekoj agenciji,ne znam tocno..uglavnom pomaze doseljenicima da se snadu tamo,uci ih danski i slicno..
i sad.. mene zanima vase misljenje i iskustva..znam da je tamo standard visok,pametna sam naucila bi danski (vec nekako :mrgreen: ) ..tamo bi sigurno bilo jako dobro i adrianu..mozda netko zna nesto konkretno?
bedira me to sto bi ostavila prijatelje i familiju.. :cry: i dragi bi isao sa mnom ofkors..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 13 lis 2008, 08:38

pa. čini mi se da si navela sve pluseke, a samo jedan minus. Na tebi je da vidiš koliko je taj minus veliki ...
A svi ste mladi, zašto ne probati, imate se vremena vratiti i živjeti ovdje
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 13 lis 2008, 10:37

Draga Lu, ako imaš dobru priliku mislim da bi ju trebala uhvatiti i probati, što ti se najgore može dogoditi? Da se razočaraš i vratiš nazad :whew .
Ne znam puno o danskoj (nešto malo o dancima :cool , pozitivno) ali sigurno će biti bolje i tebi i A, malo treba vremena dok se snađete ali mlada si i mislim da tu nebi smjelo biti nekih većih problema. Daj napiši od čega se sastoji ponuda koju si dobila, da li bi imala stalan posao? Važno je da i dragi ide s tobom, kad ste svi troje skupa bit će vam lakše.
A nekakve kontakte ćemo pronaći, napiši mi o kojem se gradu radi ili još ne znaš?
Podrška je ovdje :3srca

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 13 lis 2008, 18:32

ne znam jos u kojem mjestu bi bili niti mi se nudi neko odredeno radno mjesto..samo mi je data ponuda ako zelim da mi proba tamo naci posao u mojoj profesiji..nasli bi nam i neki stancic..i tako ovih dana gledam po netu o danskoj..kulturi,ljudima,klimi,skolstvu,mljekarstvu..imaju najvecu mljekarsku industriju..firma Arla..nisam se jos ni raspitala ali mislim da bi mi diploma trebala vrijediti tamo..najniza temp je oko 0° u veljaci a ljeti oko 15-20..gledala sam malo slikice o danskoj,izgleda lijepo..i sigurno binasla i tamo prijatelje ali ja sam tako sentimentalna,falili bi mi moji ovdasnji prijatelji..pa stalno razmisljam kako bi mi sestra zastudnila a ja ne bi bila kraj nje,kako se adrian ne bi druzio sa svojim braticem/sestricnom :cry: mislim to me jedino sprecava da odem,cijeli dan razmisljam o tome i rastuzujem se..sve sto znam bi nestalo..smrc..bas sam bedasta..drugi svi vele da bi otisli isti tren..
dakle,moram razmisliti da li uopce zelim ici i onda bi mi probali naci tamo posao..razgovarat cu s tom zenom u cetvrtak,onda se ona vraca tamo..
a koliko se sjecam jedna forumasica je pisala..gdje je to bilo..u americi? ..jel to bila soma? ..da dolaze po dijete (djelatnici) i vode ga na terapije i u skolu i slicno..vjerojatno je to sve isto dobro uredeno i u danskoj..a ovdje ni sama ne znam ko ce me uopce zaposliti i gdje i to tako da ja mogu raditi pola radnog vremena..sve mi to zvuci ko SF kod nas..mmmmm..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 14 lis 2008, 07:06

lulamae je napisao/la:i sigurno binasla i tamo prijatelje ali ja sam tako sentimentalna,falili bi mi moji ovdasnji prijatelji..pa stalno razmisljam kako bi mi sestra zastudnila a ja ne bi bila kraj nje,kako se adrian ne bi druzio sa svojim braticem/sestricnom :cry: mislim to me jedino sprecava da odem,cijeli dan razmisljam o tome i rastuzujem se..sve sto znam bi nestalo..smrc..bas sam bedasta..drugi svi vele da bi otisli isti tren..

Nemoj tako gledati na odlazak van, imat ćete lijepe zajedničke praznike i puno više kvalitetnog zajedničkog vremena kad se vidite nakon dužeg perioda u Hrvatskoj. Normalno je da će ti familija faliti, isto tako bi ti falili i da si otišla npr. u Osijek. Bratići moje djece žive u Rijeci i isto se ne vidimo puno češće nego što bi se vidjeli da živimo negdje van zemlje, jednostavno ne stižemo. Mladi ste, sad je pravo vrijeme za otići van i pokušati nešto kad ti se već nudi. A nije ni Danska tako daleko.

Živjela sam vani, tako da znam što govorim, gdje nisam apsolutno nikoga poznala u početku i brzo sam stvorila krug prijatelja :mrgreen: . Sve ovisi kakav si čovjek i koliko se brzo uklapaš u novu sredinu, vjerujem da će tebi i tvojim dečkima to brzo uspjeti.

Ne stignem sada puno kopati po netu, pokušaj pronaći Dansku ambasadu (ja našla u Beogradu i u BIH), pa se kod njih možeš raspitati i dobiti neke informacije o zemlji. Sretni smo što imamo internet i možemo stvarno s par klikova doći do puno informacija.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 14 lis 2008, 08:58

daklem, moram pohvaliti našu Faith - boja i stil frizure su joj za :5
Ali, koje niske igre igra ta žena :ne specijalno je išla prati Arona da bi on bio zvijezda predavanja - cccc, kuda ide ovaj svijet :bye
Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika i njaviše me se dojmio mladolik tata 5 :shock: djece od 4-11 godina :klanja majci te djece. Naravski da mi je prvo pitanje bilo u kojem autu prevozi obitelj. Veli čovjek da su prešli na 2 auta jer nema više auta koji bi mogao sve njih prevesti (osim mini busa), ali da je prije imao moj auto :nana Odmah mi je postao još simpatičniji :mrgreen:
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 14 lis 2008, 10:32

Baš je bilo lijepo vidjeti se s trenerima i društvom :cool , treba puno vremena za ovakvo brbljanje na dugo i široko.
Nadam se da će nove obitelji brzo dobiti peseke i uživati u njima onoliko koliko i mi uživamo.
Aron je bio nekako čudno miran, inače radi dar mar, valjda je glumio frajera pred ženskama.

nadicab je napisao/la:daklem, moram pohvaliti našu Faith - boja i stil frizure su joj za :5

Hvala draga :cool . Sve sam bliže Aronovoj boji.

nadicab je napisao/la:Ali, koje niske igre igra ta žena :ne specijalno je išla prati Arona da bi on bio zvijezda predavanja - cccc, kuda ide ovaj svijet.

Čuj, Aron se sredio za žemske. A to pranje, to ti je muški posao, ja ga samo namamim u kadu jer mm-u neće ući :mrgreen: , onda ih ostavim same da uživaju u pranju.ink . Naravno, ja poslije perem kupaonu :roll: .

nadicab je napisao/la:Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika i njaviše me se dojmio mladolik tata 5 :shock: djece od 4-11 godina :klanja majci te djece. Naravski da mi je prvo pitanje bilo u kojem autu prevozi obitelj. Veli čovjek da su prešli na 2 auta jer nema više auta koji bi mogao sve njih prevesti (osim mini busa), ali da je prije imao moj auto :nana Odmah mi je postao još simpatičniji.

Svaka čast mami, a pesa nebudu ni primjetili uz toliko djece. Žao mi je da nismo čuli malo više kakvih problema ima njegova curica.
Ovo sa mini busevima podsjetilo me na jednu Oprahinu emisiju o obiteljima koje imaju puno djece, svi se normalo voze u onim velikim produženim kombijima, a najviše me oduševilo to kako se klinci pakiraju s minimalnim količinama stvari, to meni zvuči kao SF :mrgreen: . Meni treba posebni kombi za stvari.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 14 lis 2008, 19:05

hvala za savjete o trazenju informacija u ambasadi..pogledat cu..

sto se tice peseka..mi smo danas bili u centru za pse vodice..isto smo imali malo predavanje i naslikavanje :mrgreen: buduci da je sutra dan bijelog stapa pa cemo vjerojatno bit na telki al nemam pojma ni kad ni gdje :dunno
uglavnom,mene je odusevio filmic kojeg je pustio stricek drazen iz male kuce o tome kako ria radi s djecom u kucici..ostala sam zadnja tamo :shock: i ispitivala milion pitanja..bili su krasni i sve mi lijepo odgovorili..danas sam starcima priopcila sve o tome,buduci da kod njih zivimo pa ih moram pitati da li bi mogli..ali moram nabaviti taj dvd-ic od drazena da im sve pokazem..jer ni sama nisam znala kako se pas sve moze koristiti..prekrasno!
naravno.prvo da zavrsim faks,pa da odlucim idemo li kam ili ostajemo pa cu onda ic po peseka ako ostajemo..odusevljena sam s njima :bye mislim,ako ostajemo,onda cu otici od staraca i zivjet s dragim..pa prvo onda da sredimo kod njega prostor pa onda po peseka..uglavnom,to s pesom ovisi o vise stvari al definitivno zelim to adrianu priustiti jer bi mu puno pomoglo..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 14 lis 2008, 22:57

nadicab je napisao/la:Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika

:shock: Nemam komentara.. To valjda nije bilo za sve?

Nedavno sam nadrobila nekoliko pitanja vezano uz terapijskog psa, ali ništa od odgovora, čak niti na pm. :dunno
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 14 lis 2008, 23:00

Lu, potpuno te razumijem i meni bi bilo teško napustiti obitelj, ali to mi je bila možda velika greška koju sam učinila prije punog godina..ostala kod kuće. Dobro razmisli i sama odluči. Možeš pokušati pa ako neide uvijek se imaš gdje vratiti. Probaj draga, možda je tamo ispunjenje tvojih snova. Što god odlučiš od mene imaš veliku podršku :hug
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 14 lis 2008, 23:06

Plava je napisao/la:Lu, potpuno te razumijem i meni bi bilo teško napustiti obitelj, ali to mi je bila možda velika greška koju sam učinila prije punog godina..ostala kod kuće. Dobro razmisli i sama odluči. Možeš pokušati pa ako neide uvijek se imaš gdje vratiti. Probaj draga, možda je tamo ispunjenje tvojih snova. Što god odlučiš od mene imaš veliku podršku :hug

hvala ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 14 lis 2008, 23:18

Hej i nakraju, i od tamo se možemo tipkati. Samo ponesi komp :cool
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 14 lis 2008, 23:20

bez kompa nikam :mrgreen: pa jos i da bez vas ostanem,pala bi u totalnu depresiju..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 15 lis 2008, 09:10

Plava je napisao/la:
nadicab je napisao/la:Jučer smo imali predavanje o terapijskim psima nekolicini potencijalnih korisnika

:shock: Nemam komentara.. To valjda nije bilo za sve?

Nedavno sam nadrobila nekoliko pitanja vezano uz terapijskog psa, ali ništa od odgovora, čak niti na pm. :dunno

Ovo je bilo predavanje za tri obitelji koje žele psa, vjerovatno će tako zvati po nekoliko obitelji, moraš pitati u udruzi.

O kojim se pitanjima radi? Mislila sam da i previše odgovaram na pitanja :dunno .

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 15 lis 2008, 09:21

krenuo je pilot projekt podrške obiteljima s terapisjkim psom. Mi dobili Luciju :nana. Postala mi je još simpatičnija kada nam je otrkila da i njen Oli radi većinu stvari kao i Tia, tj da je i njemu najvažnije da se mazi a ne da trčkara za nekom lopticom po 10 put. Kada s mo spomenuli dlake, pogledala nas je i pitala: "A kaj da vam velim, osim Olija imam i newfoundlera s dugom dlakom i 2 mačke"
Hmmm, a sada dosta o psima, ajdemo malo o Tiji :mrgreen: šala, šala
Faith, mala od tog tate ima Dandy walker sindrom, ali je u jako dobrom statusu :up
Lu, baš mi je drago da ti se svidjelo, ajde koju napomenu što sve Rija radi s klincima
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 15 lis 2008, 10:50

Nadice, super da ste krenuli, nama se još nitko nije javio, čekamo :cool .
Meni su svi peseki koje sam upoznala super, ali Oli je poseban po svom cool :cool ponašanju, po njemu su se moji dečki valjali i on ništa, Aron je tek nedavno došao do te faze da ih pusti da ga tako "prevaljaju".
Lu, daj taj dvd kad ga nabaviš da ga i mi pogledamo.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 15 lis 2008, 13:47

sto sve ria radi?
pa..ovako..nevjerojatno je kako uspije motivirati djecu na nesto sto terapeut ne moze..npr da dijete ustane,da posegne za necim,ugl da napravi nesto..ria il to pokaze na svoj nacin pa ju dijete slijedi ili glasom pohvali dijete za ucinjeno pa su svi sretni..
dalje..kad je dijete ljutito radi necega,agresivno i ne moze se smiriti ria ima nacin kako da umiri dijete..bio je jedan decko,stariji koji je radi necega bio frustriran ili ljut i nije ga se dalo smiriti na nacin da ria donese loptu pa da ga 'gnjavi' da se poigraju kaos to radi s malom djecom vec su se natjecali ko ce se jace derati :mrgreen: znaci taj decko je jaukao zbog svoje frustracije pa onda ria zalaje il zajauce,nije se dobro culo..i tako je to preslo u neku igru..
ima tako dozirani nacin da gricka djecu da se to njima svida..prekrasno..
djeca koja su jako osjetljiva na bilo kakve podrazaje..znaci toplo,hladno,mekano,tvrdo..bez problema diraju riu..i njena vlazna usta..i ostre nokte i mekanu dlaku sto inace ne bi nikako napravili..nevjerojatno..
stricek drazen nam je i napomenuo jedan slucaj gdje je ria ustrajala u igri sa djetetom i kad se dijete jako naljutilo gdje je on rekao da bi kao terapeut u toj situaciji se odmaknuo ali ria se nije odmaknula i na kraju je dobila sto je htjela ..da se dijete pocne igrati
uopce ne reagira kad ju dijete udari po trbuhu ili ju poteze..totalno je tolerantna i stabilna..
procitala sam negdje il cula,ne znam vise..da kad dijete ima epi napadaj da pas moze doci do djeteta,cak i u krevet i lizati ga i biti uz dijete kako bi dijete lakse podnijelo napadaj i lakse s e smirilo..

ma ja sam odusevljena sa terapijskim psima..
jedino..sto ni ja ne znam kak bi to s dlakama izdrzala :oops: :mrgreen:

i super mi je sto bi adrian mogao hodati tako da drzi pesa za onu ruckicu,ne znam kak se zove aja bi ga vodila..znaci to bi bilo super za njegovu hemiparezu,sa samopouzdanje i sigurnost a i drugi bi nas pustili da prodemo kad bi nas vidli..

e da..ja imam pitanje..zaboravila sam tamo pitati u centru..buduci da mi mnogo putujemo na relaciji dugo selo-zagreb..zaista ne znam kud bi sa psom..mislim da nema smisla vozikati psa po gradu..ali mi smo najcesce veci dio dana u gradu..
evo primjera..ujutro vozim adriana u novi zagreb u malu kucu i ostavljam ga tamo do 13h..ja idem u nacionalnu za to vrijeme ili u shopping ili do prijateljice ili na faks..kud cu sa psom za to vrijeme? ok,ako idem frendici moze i on..ali inace? i onda ponekad poslije male kuce idemo doktoru ili idemo kod nekoga ili moram nes obaviti u gradu..znaci dolazimo doma oko 15h kako kad..brzo jedemo i jurimo dalje na neku terapiju..ili na jahanje,ili plivanje,ili glazbenu radionicu..ok,na jahanje ga mogu voditi,pa i na radionicu..ali to bi sve znacilo da se pas mora puno voziti s nama..kako vi to rjesavate? i da li se pas uopce smije voziti na straznjem sjedalu ili u gepeku (bez police naravno)..mozda su ova pitanja smijesna,ali nisam nikad bila u takvoj situaciji..psa sam imala samo kad sam bila manja i to vani u dvoristu i nismo se nikam s njim vozili :dunno
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 15 lis 2008, 21:16

Lu, ma kakvi smiješna, to su prava pitanje na koja i ja tražim odgovor. To je stvarnost, nažalost, naša i naše djece.
Faith, ti si sve dobro odgovorila :kiss .
Danas sam bila na kavi 20 min i to u kafiću....nakon ni sama neznam koliko vremena. Možda bi bilo bolje da sam nešto jače naručila ali i kava je bila super.
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 15 lis 2008, 23:03

KOd nas je Tia sama kod kuće min do 13h jer smo mi na poslu, a klinci u školi. Često idemo i na terapije iza 14h i nju ne vodimo na te terapije, osim ponekad. Pa je tako nekoliko puta bila na Vojti, u SR, Vinko Beku itd.
Vozi se na stražnjem sjedalu pored Denisa jer njoj ne treba puno mjesta.
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 16 lis 2008, 07:11

Lu, baš si nam lijepo opisala što radi Ria, i da istina je da pas može ublažiti epi napad, čak i prekinuti ga na neki način. Maša i Zoran će vam moći reći više o tome jer sad imaju već dosta iskustva. Ovo me definitivno fasciniralo kad sam čula prvi put. Ma peseki su stvarno posebna stvorenja. I to što pitaš u vezi dlaka, to je klasično pitanje, svi se u početku boje dlaka ali to nije tako veliki problem za nekoga tko normalno održava čistoću stana, nakon što nam je došao Aron nemam puno više posla oko čišćenja, osim kad se kupa pa moram oprati cijelu kupaonu :shock: od naljepljenih dlaka, ali isto nije ništa strašno. Meni je od svega toga najvažnije koliko Aron znači mojoj djeci (a bome i svima ostalima) i to mi je ispred čistih podova, svijetlih dlaka na crnim hlačama :cool itd.
Sve ima pozitivnu i negativnu stranu, ja uvijek gledam onu prvu :drink .
Što se tiče vozanja peseka u autu, Aron se puno vozi s nama, nekada skoro živi u autu kao i mi :mrgreen: . Nije mu problem ostati neko vrijeme u autu ako su vremenske prilike normalne, pričeka nas dok smo na terapiji, vozi se odozada s klincima, ispod njihovih nogu. Važno je da uvijek ima svoju posudicu s vodom, igračku i dekicu (mali je razmaženko :mrgreen: ). Najsmješniji je kad idemo on i ja po dečke, onda ja skoknem po njih a on se popenje na vozačko sjedalo i gleda kad ćemo doći, nevjerovatno je kako osjeti da ćemo brzo doći, jer kad ga ostavljam na duže on zakrmi na svojoj dekici odozada. Ako ga nikako ne možemo povesti s nama onda nas čeka doma ali nikada ga ne pustimo samog duže od 6-7 sati, mada vjerujem da bi izdržao i duže, meni je nekako žao da tako dugo ne ide piškiti pa se organiziramo da ga netko odvede.
Evo sad ga gledam kako spava u hodniku, na leđima, sav je smješan, ma najrađe bi ga išla ugnjaviti prije nego ga klinci dohvate :proljece .

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 16 lis 2008, 09:05

hi-hi, sjećam se kada sma jednom išla s Denisom, ona se uvalila na suvozačevo mjesto - ne na pod, nego je uspravno sjedila na sjedalu i cura razgledavala grad u vožnji. Denis je umro od smijeha jer sam ja paničarila da joj se nešto desi ako slučajno moram zakočiti, a ljudi iz drugih auta su nas sa smješkom promatrali.
Jako mi je smiješno kada leži na leđima i maše repom da ju mazimo. Moram priznati da i ja više ne mogu odoliti njenom šarmu, nego je svaki put kada prođe pored meen pomazim.
Eh, i kada skuži da izvlačimo cipele iz ormarića, odmah se sparkira do nas i s tužnim pogledom moli da i nju povedemo
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 16 lis 2008, 09:55

nadicab je napisao/la:Eh, i kada skuži da izvlačimo cipele iz ormarića, odmah se sparkira do nas i s tužnim pogledom moli da i nju povedemo

E to mi je definitivno najgore, kad mi idemo i on ostaje doma s tim tužnim pogledom, srce mi se stegne.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

Sljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.