Sada je: 12 kol 2026, 18:23.
Moderator/ica: nadicab
al kad pitam adriana sto je radio uvijek veli isto 'igrao si se s prijateljima' i to je sve..a znam da kad ima sto za reci,kaze..
cekam da bude roditeljski i da napisu kad su konzultacije pa cu detaljno popricati s tetom..

, važno je da A kad se vrati doma uvijek nešto lijepo kaže o boravku u vrtiću 

ispricam to dragom,veli da je to mozda zato sto joj izgledam ko balavica pa se cudila da sam mu ja mama...joj mrzim to,kad me netko smatra balavicom a nema pojma sto sam sve prosla u zivotu..
lulamae je napisao/la: ispricam to dragom,veli da je to mozda zato sto joj izgledam ko balavica pa se cudila da sam mu ja mama...joj mrzim to,kad me netko smatra balavicom a nema pojma sto sam sve prosla u zivotu..
anyway..konzultacije su ponedjeljkom i jedva cekam..imam hrpu pitanja i jos vise prijedloga..
. 

na konzultacijama.
danas su svi imali taj povez pa su se 'igrali'..

lulamae je napisao/la:i da,adrian mi je danas rekao svojim rijecima da us se igrali s fenom i samponom..bila sam presretna kad sam to cula..zmaci da su se igrali frizera..a on nikad tako nesto mi ne isprica

.
.

bez bojazni..kaze da sam dolazi do kupaone i da je onda sav sretan sto je uspio..i da sam sebio stavlja tanjuric za rucak..ma prekrasno..eto,svasta se moze kad se ima volje..
kako se toga mogla 'sjetiti'? to je trebala znati a ne 'eh,da,imamo ipak neki strucni tim i to bas drugi tjedan'..hm..
, dakle sjetila se....

lulamae je napisao/la:danas sam zvala ravnateljicu vrtica u sesvetama..rekla mi je u 5. mj. da se javim u prosincu i to sam sad ucinila i sjetila se ona nas ali je opet pocela kako su grupe pretrpane i tako i onda se SJETILA da ove godine imaju neki novi program,plan il nes od grada da moraju prije upisa upoznati svako dijete s pp i da se radi toga bas skuplja neki strucni tim drugi tjedan i da ce me zvatikako se toga mogla 'sjetiti'? to je trebala znati a ne 'eh,da,imamo ipak neki strucni tim i to bas drugi tjedan'..hm..
i tako..nadam se da ce nes biti..
Slažem se s faith, loša komedija... Ali će se valjda sve posložiti kako treba.
. Naravno, darove uvijek ionako podijele jedna s drugom pa je sve ok. Ali hoću reći da za vrtić mogu reći samo same pohvale i to ne samo zbog predstava i poklona, već zbog sveukupnog truda i rada s tom djecom i zbog nastojanja da ih što više uklope u svakodnevicu i u situacije u kojima se kasnije mogu naći
!

zvuci super..nadam se da cemo i mi to dozivjeti..

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.