Sada je: 02 kol 2026, 12:06.
Esbig je napisao/la:Zvuci fino i bas bi probala napraviti, ali imam pitanja. prvo, jer se prvi biskvit i krema moraju staviti u frizer? A drugo pitanjce, sta neide ni malo secera u kremu
Esbig je napisao/la:Hvala na odgovoru, a kolko dugo treba biti u skrinji? To bum ja sutra probala. Se moze jesti isti dan, ili je bolje napraviti danas za sutra?
Odletila sam nesto drugo raditi pa nisam zadnjih par recenica prepisala kao znam sto ide dalje. 

vrabec-te-dal je napisao/la:hm tebi je ispao lijep. meni kolaču uvijek ružni![]()
pardonemua. ont: ja ne volim pingui
Esbig je napisao/la:Evo moj se sada hladi u fizideru gotov. Masha i ja sam mislila da je malo zahtjevan, mutiti dva biskvita, pa dvije kreme,.........., ali sam se iznenadila kako je sve brzo gotovo i jednosvavno i to sam radila uz jamravu bebu.
Poslje ga uslikam, pa vam pokazem.

Marin je napisao/la:Probala, odličan je!! I meni je biskvit malo deblji.
Samo imam pitanje - jel bi se mogla napraviti glazura (ova srednja) od neke recimo mliječne čokolade??
Mom mužu je malo gorko ovako (koristila Dorinu za kuhanje). Samo neznam dal bi se mliječna čokolada dosta stisnula

, dodala sam 1 kiselo vrhnje u kremu i svima se svidjelo. Radila sam ga 2 puta i niti jednom nisam poslikala ali s obzirom na msina i mm i koliko oni vole kinder pingvi radit ću ga često. To je jedini kolač s kremom kojeg moje dijete jede 

.
Post 21,6vrabec te dal je napisao/la:jel tko probao ovo zamrznuti za kasnije
jel jesivo odmrznuto

kžBeppa Joseph je napisao/la:Ja sam mislila da je ovo tema za ljubitelje kinder pinguija.
Naime, ja sam luda za njima. Kad smo u svađi MM dobro zna kako me kupiti. Ipak, ne prodajem se ja tako lako, ponekad mora donijeti i dva komada![]()
Probat ću napraviti i kolač, hvala na receptu
vrabec te dal je napisao/la:ima netko ideju kako napraviti kinder maxi king onaj sa lješnjacima i karamelom u sredini
. Završen kolač izrežeš na komade, staviš na rešetku (npr. od pečnice), preliješ mlakom čokoladom glazurom i kad se malo posuši posipaš sitnije sjeckanim lješnjacima. Jes' da je više posla ali je sigurno za prste polizat.

Henrietta je napisao/la:vrabec te dal je napisao/la:ima netko ideju kako napraviti kinder maxi king onaj sa lješnjacima i karamelom u sredini
Mislim () da schwartau ima glazuru karamel (provjerit ću!) ili napravi neku karamel kremu
. Završen kolač izrežeš na komade, staviš na rešetku (npr. od pečnice), preliješ mlakom čokoladom glazurom i kad se malo posuši posipaš sitnije sjeckanim lješnjacima. Jes' da je više posla ali je sigurno za prste polizat.

vrabec te dal je napisao/la:a zakaj na rešetku, da bude svaki kolač sam za sebe posipan ili neki drugi razlog
ako hoćeš glazuru samo gore naravno ne treba rešetka.

Henrietta je napisao/la:vrabec te dal je napisao/la:a zakaj na rešetku, da bude svaki kolač sam za sebe posipan ili neki drugi razlog
Mislila sam da hoćeš baš da svaki komad kolača bude prelit čokoladomako hoćeš glazuru samo gore naravno ne treba rešetka.
Javit ću ti sutra za karamel.
vrabec te dal je napisao/la:i kupim samo one vafle, gdje su gotove kore za torte?
Za što će ti vafle?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.