Sada je: 25 srp 2026, 23:42.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
imam filing da unatoc tome sto ima tri obroka, kolicinu mlijeka nije bitno smanjila. Eli,obzirom na ovo sto si ti pricala, mislis da bi to mogao biti problem?
sever ima samo jaretinu.
Ina66 je napisao/la:jaretina, janjetina, kunić, teletina - sve ovo je dobar izbor za prvo meso

. stvarno nema potrebe djetetu za dorucak nakuhavati, npr., zob u zrnu, pa je onda miksati, gnjeciti i sto vec radis, kad nema bitne razlike izmedju zitarica u zrnu i onih u krupnim pahuljicama, koje su industrijski zaista minimalno procesirane (alnatura, bio&bio), a priprema za bebu je bitno jednostavnija i brza.

)...ali stvarno jako puno, što u svom "stažu majke" nisam još nikad vidjela. jučer sam primjetila i neke prištiće po licu (izgleda onako grubo i jest grubo na dodir). e sad - jeli moguće da je to nekakva reakcija na krušku? da sad pauziram neko vrijeme s tim pa vidim jeli to stvarno od toga. danas smo mislili palentu, al nakon ovoga ne bi uvodila novo, već ono što je već probao-mrkvu npr. dok ne vidim kako će se stvari razvijat.

eli je napisao/la:reakcije mogu biti različite. najgora je momentalno gušenje, a većinom su u pitanju kožni osipi koji više ili manje svrbe.

Plusic je napisao/la:htjela sam slati SMS Frr , znam da je ona expert , ali nek se zena odmori od mene na 5minuta
narucujem krupicu, hvala Nina

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.