MaMi je napisao/la: kada sam došla doma iz kupovine i počela skidati etikete i cijene s donjeg veša koje sam kupila mužu shvatila sam da sam mu kupila model potkošulja koje su zovu Ivek, a model gaća se zove Udav. Pa kako im se onda zovu ženske gaćice? Micica?

e jesi luda..a moj bi rekel Macica..
A kaj se tice hrane,je, grdo je kaj si ne mogu priustit finu hranu, tu ne mislim samo slatko, nego jos i hrpu toga finoga. ne da bi hrana rijesila moje probleme, al bi se lakse nosila s njima. al, dobro, zato imam zavidnu liniju..

ne da mi to kaj znaci u zivotu, jer ionako nikamo ne izlazim, muza vec imam, njemu je svejedno kakva sam, "jer sam njegova", jedino me primjecuju zidari kad prolazim kraj gradilista kad idem u ducan, pa mi onda fuckaju i komentiraju medusobno-ha, a si videl kakva mamika? boome je dobra, bas bi mi pasala..dalje nit ne slusam i bolje da ne cujem, jer bi se posvadila sa jedinim svojim obozavateljima..
MaMi je napisao/la:Ja sam do sada uvijek bila ta koja je drugima davala potporu a sada kada meni treba malo utjehe svi se razbježali.
hm, ko da ja pisem.. imam ti i ja hrpu takvih koji ti dolaze meni sa svojim problemima i ja uvijek nadem rijec utjehe za njih, a kada ti meni treba potpora, nigdje nikoga. imam samo jednu prijateljicu koja me shvaca, zna cijeniti nase male napretke, i jedina od svih ima uvijek pametno za reci i skomentirati.
ostali su ti misljenja kako je meni lako jer ne radim i nemam nikakvih problema, i da kaj ja znam o brigama. pa me jedno jutro oko devet zbudila kolegica, i kad je cula da sam se tek sad zbudila, pocela da kak je lako meni kad si mogu priustit takvo izlezavanje i uzivanje,i da kaj se ja uopce bunim. i sta da ja sad noj idem objasnjavat da sam ja pola noci bila budna s malim, jer mu nije bilo dobro, ili nije mogao zaspati. pustim ih vise, jer vidim da nema logike raspravljati s nekim ljudima o tome. vec duze vrijeme vise nista drugima ne govorim o nasim problemima, ma niti o tome kaj dobro ide. sto mi znaci reci sogorici da mi L. uparuje slicice, ili da igra memory od 4 para, kad njena mala rastura da nas sve pobijedi, i nije joj jasno sto je tu dobro.
uglavnom, povjeravam se samo onima koji me razumiju, a njih je stvarno jako mali broj.
i jos da te utjesim, vjerovala ili ne, ali s godinama ce ti biti puno lakse s malim.dok se ja sjetim svog od prije dvije god, pa nismo nikuda mogli ici niti je ko mogao doci k nama. ja sam bila sva mokra u nastojanju da ga smirim i zabavim da bar kolko tolko izdrzi negdje. biti ce ti sve zreliji i razumniji, makar imao kao i sva ovdje djeca poteskoce, ali sigurno ce ti biti lakse i ljepse s njim. zato izdrzi. kolko god ti se sadasnji zivot cinio tezak i los, kolko god zalila za starim, ma samo pogledaj svoje dijete i pitaj se iskreno da li bi ga mogla mijenjati za bilo sto drugacije, pa makar bilo to i ljepse. Ja ne. Ne bi ga mijenjala za hiljadu zdrave djece, niti bi se vratila u stari zivot jer bi mi falio do bola. i samo zato znam da cu sve to izdrzati.