Sada je: 13 kol 2026, 14:51.

iscjelitelj MEKKI TORABI

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

PostPostao/la lea.marijela » 08 lis 2008, 09:11

Prvi kontakt može se ostvarit preko mail adrese LION@hi.htnet.hr ili na fax:4637-733 ukoliko kontaktirae gdina ASADA ili za one koji žele kontaktirati gđu. Nelu Perišić (mamu dječaka koji je bio u Maroku radi 100% gluhoče a sad potpuno čuje) perisicnela@hotmail.com

Nije određeno koliko dugo će netko ostati u Maroku. Sve ovisi o bolesti i onome koliko Meki treba vremena tj. tretmana za izlječenje, ili ovisi o Vašoj financijskoj situaciji.
Nitko Vam ne uvjetuje koliko ćete ostati.
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 1stEn » 09 lis 2008, 10:48

Evo ekipa, najnovije sto saznah -za hotelsku sobu su se cjenkali i uspjeli dobiti za 58 E nocenje! :drink
No, vama puno znacajnija vijest bila bi dolazak gdina. Torabija u HR -prema mojim saznanjima moglo bi ga se ocekivati i u 11-om mjesecu!
Znam da ga svi iscekujete i zato sam proslijedila info iste sec!
:bye :bye :bye
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la NINAC » 09 lis 2008, 11:49

Hvala En i Lea na vašem trudu i odgovorima,
jer ove vijesti mogu pomoći mnogima. U iščekivanju dolaska nadajmo se samo najboljem.
Pozdrav svima :3srca
NINAC
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marijanama » 11 lis 2008, 09:20

Ako netko zna kada taj Mekki Torabi dolazi nanovo u zagreb nema javi, da li je netko imao iskustvo sa Bracom sa Srebrenjaka u zagrebu?

:stup
NINAC je napisao/la:Dragi moji,
poslala sam mail na PM od 1st neznam da li ga je dobila, ali ako netko ima informaciju da li je potvrđen termin i mjesto ponovnog dolaska MEKKI TORABIA u Hrvatsku ili informacije kako doći do podataka o organiziranom odlasku u Maroko i koliko dana to traje i otprilike cijenu bila bih Vam zahvalna :klanja
:klanja :vi
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 1stEn » 15 lis 2008, 09:09

Naši putnici javljaju da se još jedna ekipa sprema krenuti 20.10.2008. i neka se zainteresirani jave gdin.-u Asadu.
Što se tiče njegova dolaska najnovija informacija koju dobih je sredinom 11. mjeseca ove godine!

Bude li još pitanja slobodno mi se obratite!

:bye
Zadnja izmjena: 1stEn; 16 lis 2008, 12:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la faith » 15 lis 2008, 09:12

Meni nije uopće odgovorio na mail :dunno .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la 1stEn » 23 lis 2008, 14:41

Drage mame i bake,

sa veseljem javljam da je jedna grupa jučer sretno stigla u Maroko, a druga se tužna vratila jer im je bilo kratko!
Sve u svemu svi na broju!

Za bilo kakove info slobodno me kontaktirajte na PM! :proljece :proljece :proljece
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 24 lis 2008, 17:33

Hej ženska kakav PM daj ti to nama javno kolko se stvar isplatila ako je napredak i najmanji dobro je vjerujem da svi gore od znatiželje baš kao i ja čuti prve dojmove
veliki veliki pozdrav :bye
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 1stEn » 27 lis 2008, 10:38

A PM je išao više za slikice, pitanja o Maroku i tako to! Slike su fantastične!

Dojmovi mm su da reagira puno puno bolje nego prije. No, poručeno nam je da još nije gotova i neka dođe sada u 11.-om ponovno dok je u ZGu!
S njom je puno lakše nema više deranja i jopet, ako je na više od tri metra i viknem NE reagira iste sekunde!
Situacije poput odnesi to tati bez pokazivanja i da tata nije u istoj sobi, kad ode u parku u svom smjeru mi u drugom i na nekih 8 metara reagira na fićuk!
Svi znate da nije jednostavno procijeniti sluh ni kada je dijete zdravo,ali sve dosad naučeno u prepoznavanju pokazuje nam veliki pomak!

Do čitanja,

En :bye
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Daisy » 06 stu 2008, 17:48

Sada je 11. mj. Jel ima informacija da će izvjesni g. stići u Zgb i kada odnosno kako doći do njega. :dunno
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aneta » 10 stu 2008, 12:58

Daisy je napisao/la:Sada je 11. mj. Jel ima informacija da će izvjesni g. stići u Zgb i kada odnosno kako doći do njega. :dunno

Ja sam nova na forumu pa Vas molim za razumjevanje. I mene interesira za moga klinca kad Torabi dolazi u Hrvatsku. Imate li informacija koliko košta put u Maroko i da li se može ići organizirano. Hvala i pozdrav
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 11 stu 2008, 10:47

Cijenjene mame i ini,
iskreno iščekujem njegov dolazak idući tjedan. Čim nešto saznam javiti ću!
Sa štovanjem,

En :bye
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 11 stu 2008, 11:26

Hajde hajde 1stEn nadam se tome iako s moje špage još nema potvrde. Tko prvi uhvati podatak zove ekipu :naughty
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aneta » 14 stu 2008, 11:53

Drage mame, imam informaciju iz prve ruke od gđe Perišić da Torabi ne dolazi u Hr. U nedjelju ide jedna grupa u Maroko pa kad se vrate za 15-ak dana ću znati detalje. Pozdrav
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 17 stu 2008, 09:58

Nažalost morati ću se složiti sa Anetom i potvrditi informaciju. Zasada planira krajem trećeg početkom četvrtog mjeseca!

Molim sve majke i ine zainteresirane za put da mi se jave, jer evo mi bismo išli čim prije! :vi
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 17 stu 2008, 10:27

Ja planiram za 15-ak dana kontaktirati sa ljudima koji su jučer otisli u Maroko da doznam sve potrebne detalje, jer bi i ja otišla sa sinom. U svakom slučaju mislim da je bolje ići u grupi. Sada je otišla jedna grupa sa nekom lječnicom iz Slovenije. To je sve što znam.
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 17 stu 2008, 10:38

Draga mama Aneta,

pokušah već stupiti u kontakt sa Vama no izgleda da Vam se sandučić napunio PM-ova i ne možete više primati poštu, stoga Vas molim da ga malčice ispraznite!

Pozz,
1stEN :bye
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 06 pro 2008, 19:34

Drage moje, evo danas sam se našla sa gđom Perišić i ne mogu doći sebi od dojmova. Samo da vam kažem da nisam ni naivna ni lakovjerna, ali na sve to što sam čula čovjek ne može ostati indiferentan. SVAKAKO TREBA POKUŠATI. Ja sam odlučila sa sinom krenuti poslije Nove godine, bilo bi mi drago kada bi još neko išao s nama. On će u Hr doći u 5. mj. i to privatno, a da li će raditi to nitko ne zna. Doznala sam mnogo pojedinosti vezanih za put, pa koga interesira neka mi se javi, kao i to da je ovaj mjesec u Libiji. Rekli su mi da ima dva srca. U svakom slučaju čudo i mislim da je grijeh sjediti i plakati nad svojom sudbinom. Ja sam dobila nadu.
Pozdrav
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marijanama » 24 pro 2008, 13:49

aneta je napisao/la:Drage moje, evo danas sam se našla sa gđom Perišić i ne mogu doći sebi od dojmova. Samo da vam kažem da nisam ni naivna ni lakovjerna, ali na sve to što sam čula čovjek ne može ostati indiferentan. SVAKAKO TREBA POKUŠATI. Ja sam odlučila sa sinom krenuti poslije Nove godine, bilo bi mi drago kada bi još neko išao s nama. On će u Hr doći u 5. mj. i to privatno, a da li će raditi to nitko ne zna. Doznala sam mnogo pojedinosti vezanih za put, pa koga interesira neka mi se javi, kao i to da je ovaj mjesec u Libiji. Rekli su mi da ima dva srca. U svakom slučaju čudo i mislim da je grijeh sjediti i plakati nad svojom sudbinom. Ja sam dobila nadu.
Pozdrav

I treba da imaš nadu. Javi nam iskustva, obzirom da mi ne možemo ići (financije).
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nereida » 05 sij 2009, 22:42

Pozdrav svima!

Bila sam u Dugopolju i jako mi se svidio g. Mekki. Interesantno je da sam mjesec-dva poslije upoznala ženu koja ima (barem inicijalno) istu dijagnozu kao ja, tj. obje smo prošle operaciju karcinoma jajnika, potom kemoterapije itd. Rekla mi je da joj je jednoga od tih dana utrnula desna ruka do lakta; srećom, izjavila mi je to pred svjedokinjom koja je već prije - i ne samo ona - čula da se to meni dogodilo u Dugopolju! Također, istina je da je Mekki "išao" rukom na mjesto gdje osoba ima problem - meni na abdomen i zdjelicu, a osobi sa mnom - koja muku muči s cistama i upalama na dojkama - na dojke.

Dakako, ja bih morala dulje vrijeme boraviti kod Mekkija, s obzirom na vrstu bolesti, pa sam zainteresirana za odlazak u Maroko. No, kako sam na bolovanju i plaća mi je poprilično srezana, moram utvrditi KOLIKO BI TAKVO JEDNO PUTOVANJE I BORAVAK U MAROKU KOŠTALI. Može li mi tko od vas koji ste bili dolje odgovoriti? Hvala unaprijed!
Nereida
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Andjela2 » 11 sij 2009, 20:20

Pozdrav svima,

Kontaktirala sam gospođu Perišić i saznala osnovne informacije vezane za troškove boravka u Maroku. Karta košta oko 5 000 kn., smještaj u hotelu 50-60 eura ovisno o sezoni. U cijenu je uracunat dorucak. Taksi za odlazak do gospodona Torabija 15 eura. Tko želi može platiti 500 eura pa g. Torabi dolazi u hotel koliko god treba 10 ili 20 puta ili cijeli mjesec. Ostaje se uglavnom dva tjedna ali ako nekom kaže da treba duže, ljudi ostaju i duže ovisno o svojoj financijskoj situaciji. Ja sam zbrajala i dva tjedna stajala bi me oko 2 500-3 000 eura.
Andjela2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 27 sij 2009, 12:57

:dj Drage moje, upravo sam se sa sinom vratila iz Maroka i mogu vam dati nove informacije:
1. avionska karta košta oko 4.oookn(najjeftinija)
2. taxi do hotela i natrag oko 100E
3. noćenje sa doručkom 25E po osobi
4. ručak oko 10E po osobi
5. većerali smo kruh,sir,jogurte i sl. i kupovali vodu što je jeftino
Trošak za mene i dijete je bio oko 2.300E, bez turističkih izleta.
Meki je dolazio u hotel (nekad i 2 puta dnevno)tako da nismo odlazili na ranč on ne uzima nikakve novce.
Ako je potrebno i za taxi se cjenka i dogovori.
Prije odlaska treba kontaktirati gdina Asada zbog hotela i prijevoza, te provjeriti da li će gdin Meki biti u Maroku. Mi smo imali nesreću da je morao 7 dana otputovati u Libiju. U svakom slućaju se ne isplati ići manje od 20 dana.
Rekao je da će u 3. i 4. mj. doći u Hrvatsku i Sloveniju.
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marijanama » 27 sij 2009, 13:01

Vidiš li rezultate?
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aneta » 28 sij 2009, 11:59

O nekim velikim rezultatima ne mogu govoriti jer u 8 tretmana ne mogu očekivati čuda. U svakom slučaju vjerujem da može pomoć, ali se treba naoružati strpljenjem i financijama. Nadam se njegovom skorašnjem dolasku u Hr. i molim se za naše koji su sada u Maroku.
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 29 sij 2009, 15:38

Hvala ti Aneta!
Evo koliko znam sada ih je tamo desetak iz HR-a, a ima i iz BiH.
Još uvijek im dolazi dva puta na dan.
Diktatora se najviše boji dida, ali vjerujem da se više šali nego što je istina! :svadja
Neki dan je letio do četvrtog stola!
Puno Vas pozdravljaju i pitaju vide li se kakove promjene, jel sada manje priča, jesu li se oke smirile???
Pucni mi ih puno :joy
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marijanama » 31 sij 2009, 18:12

aneta je napisao/la:O nekim velikim rezultatima ne mogu govoriti jer u 8 tretmana ne mogu očekivati čuda. U svakom slučaju vjerujem da može pomoć, ali se treba naoružati strpljenjem i financijama. Nadam se njegovom skorašnjem dolasku u Hr. i molim se za naše koji su sada u Maroku.

Dobro, po tebi ili njemu koliko tretmana treba da se vide barem neki pomaci. Ti si imala 8 tretmana, ima li ikakvih pozitivnih i kojih pomaka? Jer ako nema nikakvih, ama baš nikakvih pomaka nije li šteta trošiti tu lovu. Nama je Bračika rekao 10 tretmana, nema li pomaka nećemo se više vidjeti.
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 1stEn » 31 sij 2009, 18:26

Naprotiv, on ti može reći odmah smatra li da ti može pomoći. Vjerujem da si malo pogrešno shvatila Anetu, što se tiče financija, ništa nije išlo Mekkiju, kao što ni Bračika ništa ne prima za djecu! :srca
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marijanama » 31 sij 2009, 19:54

1stEn je napisao/la:Naprotiv, on ti može reći odmah smatra li da ti može pomoći. Vjerujem da si malo pogrešno shvatila Anetu, što se tiče financija, ništa nije išlo Mekkiju, kao što ni Bračika ništa ne prima za djecu! :srca

To znam da ne uzima lovu kao ni Bračika, mislila sam na troškove putovanja, ali bih ipak rado čula Anetino iskustvo pa makar i o malom poboljšanju ako ga je bilo, ako naravno ga želi podijeliti s nama.
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aneta » 02 vel 2009, 10:46

Draga Marijana, kada medicina digne ruke od nas, jedina šansa nam je potražiti pomoć drugdje, plakati ili se pomiriti s onim kako je. Ja sam izabrala ovo prvo iako mi nitko ne garantira uspjeh, iako nemamo novaca, ali imamo cilj.
Moj sin je rođen sa parezom facijalnog živca lijeve strane, usni kut visi, oko slabije trepće pa nema suza(što izaziva infekte), sluh lijevog uha jako oštećen i nakuplja se sekret. A sve zbog oštečenog živca.
Još od Maroka mu izlazi nekakva sukrvica iz nosa i kaže da mu zna pucketati u tom uhu (što nije nikada), meni se čini da nijansu bolje čuje na to uho, oko mu je mirno. Iz lijeve strane nosa mu je izašlo tone sekreta, što je jako dobro i zbog oka i zbog uha. Nalaze još nismo uspjeli napraviti, a nadam se ovih dana.
Dakle, za izlječiti taj oštečeni živac, po meni bi trebalo dosta tretmana. Meki je rekao da mu može pomoći. Ako bude sreće, pa dođe u 3. i 4. mj. u Hrvatsku, ići ćemo i nadam se da bi onda neke konkretnije rezultate mogla vidjeti.
Znam slični slučaj kada je ženi sa oštečenim živcem ruke i tri operacije pomogao, pa se nadam da bi mogao i nama. Zašto ako je pomogao mnogima, ne bi mogao i nama. Treba pozitivno razmišljati, boriti se i ne gubiti nadu.
:1
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marijanama » 02 vel 2009, 10:53

Apsolutno te podržavam, obzirom da nemam nikakva iskustva s tim vrstama tretmana (osim Bračike) zanimali su me detalji. Zahvaljujem ti na pojašnjenju i želim zaista da on pomogne. :sve
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.