Sada je: 13 kol 2026, 18:24.
Moderator/ica: nadicab

NINAC je napisao/la:Dragi moji,
poslala sam mail na PM od 1st neznam da li ga je dobila, ali ako netko ima informaciju da li je potvrđen termin i mjesto ponovnog dolaska MEKKI TORABIA u Hrvatsku ili informacije kako doći do podataka o organiziranom odlasku u Maroko i koliko dana to traje i otprilike cijenu bila bih Vam zahvalna![]()
![]()

.

Daisy je napisao/la:Sada je 11. mj. Jel ima informacija da će izvjesni g. stići u Zgb i kada odnosno kako doći do njega.

aneta je napisao/la:Drage moje, evo danas sam se našla sa gđom Perišić i ne mogu doći sebi od dojmova. Samo da vam kažem da nisam ni naivna ni lakovjerna, ali na sve to što sam čula čovjek ne može ostati indiferentan. SVAKAKO TREBA POKUŠATI. Ja sam odlučila sa sinom krenuti poslije Nove godine, bilo bi mi drago kada bi još neko išao s nama. On će u Hr doći u 5. mj. i to privatno, a da li će raditi to nitko ne zna. Doznala sam mnogo pojedinosti vezanih za put, pa koga interesira neka mi se javi, kao i to da je ovaj mjesec u Libiji. Rekli su mi da ima dva srca. U svakom slučaju čudo i mislim da je grijeh sjediti i plakati nad svojom sudbinom. Ja sam dobila nadu.
Pozdrav

Drage moje, upravo sam se sa sinom vratila iz Maroka i mogu vam dati nove informacije:

aneta je napisao/la:O nekim velikim rezultatima ne mogu govoriti jer u 8 tretmana ne mogu očekivati čuda. U svakom slučaju vjerujem da može pomoć, ali se treba naoružati strpljenjem i financijama. Nadam se njegovom skorašnjem dolasku u Hr. i molim se za naše koji su sada u Maroku.

1stEn je napisao/la:Naprotiv, on ti može reći odmah smatra li da ti može pomoći. Vjerujem da si malo pogrešno shvatila Anetu, što se tiče financija, ništa nije išlo Mekkiju, kao što ni Bračika ništa ne prima za djecu!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.