do sada sam uvijek po savjetima, sastojcima, i nekakvoj navici uzimala HIPP radije nego frutek, stavise nisam nikada ni obracala paznju na frutekov dio police....
aj javi kakva je razlika

Sada je: 25 srp 2026, 09:44.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

volim probati sve sto moje dijete jede. pojma nemam zasto, to sam radila i dok sam dojila sa svojim mlijekom, liznem samo da vidim kakvog je okusa i offtopic mislim da je djeci prekrasno piti to mlijeko (dojiti) kad se najedete cokolade 

jale je napisao/la:volim probati sve sto moje dijete jede.

A povrće koje sam koristila je iz našeg ili susjedinog vrta, jabuke od nas i iz svekijevog vinograda (sve bez kemikalija) tak da znam što je.
Naime vidim da bi i njega mogli uvesti (iako imamo još podosta namirnica koje čekaju prije, al me zanima) Meni luk ne zvuči ko neka super-truper namirnica (ak nije uz ćevape, naravno 

tanjabb je napisao/la:bebacima luk naravno kuhas, ne das im onaj sirovi od cevapa![]()

Plusic je napisao/la:trebam savjet, naime (ipak) bi zaledila tikvice...
da li da ih sirove operem, narezem i zaledim (u porcijama) ili da ih ipak samo malo skuham (oparim- kako to mi kazemo) i takve zaledim (takoder u porcijama) ?
znam da se vodenasto povrce u pravilu ne ledi, ali me strah da mi ovo ne propadne ....

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.