Sada je: 25 lip 2026, 03:17.
Moderator/ica: medo14

. Sestrična ju je pohvalila i uvjerila me da dobro radimo, da ima dobro držanje, lijep zvuk - jasno, primjereno njenoj starosti i trajanju školovanja.

Hajdi je napisao/la:Evo opet mene s još jednom snimkom. Ninin nastup 23.12.2008.
http://www.youtube.com/watch?v=sG7xaTDZMww

sa željom da svira sax međutim bila je toliko mala i sitna da nije mogla držati niti klarinet u rukama pa su joj nabavili verziju es-klarineta koji je manji od klasičnog be-klarineta. i nakon 6 mjeeseci učitelj nam je predložio da je upišemou glazbenu školu udaljenu 25km i to klasičnu, dakle krenula je u 1,razred osnovne glazbene škole u kad je bila u 2 osnovne jer kod nas prije i ne primaju(nema predgodine) i dalje je nastavila svirati u orkestru gdje je i počela sad je već treći razred glazbene imala je više samostalnih nastupa al se ipak najviše raduje nastupima s orkestrom jer je najmanja i svi je drže kao kap vode na dlanu neć je zovemo maskota orkestra . u glazbenoj je od početka imala 2 puta po dva školska sata solfegia i dva puta po pola sata instrumenata a sada od trećeg je i obavezno skupno muziciranje ili zbor al s obzirom da je u oskestru samo joj tamo daju ocjenu evo jedne od posljednjih snimaka sa božićnog koncerta prva je cijeli orkestar a druga je moja mrvica solo....
patkica je napisao/la:Evo i nas. Mi smo u GU Elly Basic. Nakon dvije godine vrtica, poceo je s prvom godinom skole, blok flautu cemo frulit godinu dana jer zeli gitaru za koju je premali. Tako da bi ako bude sve ok slijedece godine upisali gitaru, i tek tada krenuli i sa solfeggiom.
Sad mi je rano nesto reci, imao je tek jedan sat. Sat mu traje 15 minuta. Kako je kod vas?

).

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju.