Sada je: 31 kol 2026, 10:15.

osip se i dalje pojavljuje i ubrzo povlači.
swenova mama je napisao/la:osip se i dalje pojavljuje i ubrzo povlači.
meni upravo to zvuci kao alergija. Odnosno, kao tipicne urtike. Urtike se povlace kad jetra uspije preraditi toksin koji je izazvao rekciju, a tipicno je da izbijaju u sljedovima, pa se na jednom mjestu tek crveni, na drugom su u punom sjaju, na trecem se povlace.

sorry na OT.

... kakav alergološki test na bris nosa?al na bris nosa pokazalo se pozitivan aler.test

mamaz je napisao/la:hvala svima.mislim da ću morati alergologu.N pije svako jutro sirup Rinolan,rekao je doktor neka ga pije i dalje.
LiKmama ovako to ide počne joj koža crveniti npr na vratu i onda ju jako svrbi,ona se češe pa to izgleda kao da se spekla s koprivom na tom mjestu. Jako ju svrbi,do jučer nismo mazali s ničim,to se povuče u roku sat vremena,počne crveniti na drugom mjestu i tako stalno u krug.Sad mažemo s sinopen masti jer si je puno rana po tijelu napravila od svrbenja.Pitala sam doktora el može biti od praška a on je rekao da to onda drugačije izgleda,da je ovo tipična alergija na neku hranu.![]()
Već 2 dana ne jede čokoladu da vidimo el bu i onda,ali ne znam koliko vremena mora proći da se vidi el je to,to.El ima netko iz kc da mi reće el ima tamo alergologa?
El mi možete reći na koji način on provjerava o čemu je riječ.
Ni ja ni mm nismo na ništ alergični pa ne znam kako to ide.
rkinite uzimati Rinolan i za deset dana od kad prestanete dođite na pregled.Užasna je gužva,hrpa djece,mama...odraslih ali se isplati ćekat.
Hajdi je napisao/la:Smoki sadrži kikiriki i tkoznaštosvene. Nemojte to davati djeci, ni zdravoj ni alergičarima. Kikiriki je vrlo visoko na ljestvici smrti izazvanih alergenima.
djeca od godinu dana ga grickaju za dobro jutro. 

.Samo znam da je bilo jako gadno,ne ponovilo se više nikada 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.