Sada je: 11 kol 2026, 23:32.

KAVA III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: KAVA III

PostPostao/la Mammamia » 16 pro 2008, 13:31

Da, bila sam tamo, ali auto nije bio naš, jer je mm tek u petak došao po nas. Žao mi je što nisam znala da i ti imaš posla tamo. Mogle smo popiti bar onu kavu iz automata. :kavica Drugi put ću sve na vrijeme obavijestiti o tome kad idem gore!
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 16 pro 2008, 17:13

u današnjem VL u Zagrebu, imate sliku Denisa i Lu s djedom Mrazom :xmah
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lea.marijela » 17 pro 2008, 11:43

:xgrin Baš sam se pitala kad ću izvalit nešto kaj će mi biti prišiveno, no dobro sam prošla.
Zaista tako stoji - HVALA
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 17 pro 2008, 11:45

ha, tko čeka - taj dočeka.
Kaj su rekli tvoji na filmić doma?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 17 pro 2008, 12:19

lea.marijela..novi podnick ti je pravi ;)

ja nisam imala tremu buduci da nisam ni znala sto me ceka..heheghe..jedino sto sam posizila trazeci taj foto studio medu nekim hangarima gdje nitko nije ni cuo za to..al dobro,nasli smo..i onda su NAS slikali..a ja sam mislila da budu samo adriana..ispucali smo stotine slika gdje jas stojim kraj njegam i drzim ga za ruku a na kraju su stavili onu gjde smo se mazili u pauzi..i zapravo jako mi je dobra fotka iako nisam mislila dacu i ja biti na njoj..al kolko sam skuzila promijenit ce ju jer predobro izgleda..ni ne vidi se da nes ne 'stima'..a tak mi je dobra,bas bi ju mogli ostavit..vidi se koliko ga volim i mazim i koliko mi znaci i koliko njemu znaci dodir i kako se zapravo ne razlikuje od druge djece a tako bi ih i trebali dozivljavati..da ljudi maknu te predrasude..on je samo dijete kao i svako drugo..

pozdrav..jurim..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 17 pro 2008, 16:13

Moji su oduševljeni filmom, mislim da je potpuno pogođena ideja i kapa dole ekipi koja ga je radila ne da imaju smisla za to nego su CAREVI :1
MM je gledao očiju punih suza al nisam mogla da mu ne dobacim "vidiš fali samo tata Horvat" :xgrin .Nevjerojatno je iskustvo očeva i njihov izražaj, mene to uvjek više zapali jer nekako imam dojam da su tate uvjek tu po strani a kad se ubace stvar dobiva na posebnoj težini. Nadice TM me posebno digne tak djeluje smireno i iskreno i uvjek pogodi pravu rečenicu :klanja

Iako moram naglasiti da me još više oduševljava ovaj drugi dio ideje za široke mase, ne zato kaj je moja Lea "glavna glumica" nego zato što se napokon nešto pokreće oko djece s PP i na ove dvije predivne slike Lee i Adrijana(ma koja bila fotka na kraju izabrana) koje će biti na jumbo plakatima nitko neće moči zažmirit - MORAT ĆE IH VIDJET! :srca
Nadam se samo da će korigirat tekst kak smo komentirali i bit će 100% zgoditak.

Sutra snimamo -držite fige da Lea izdrži i naravno javim kak je prošlo.
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 17 pro 2008, 16:21

da zaista,tate su uvijek negdje postrani..tuzno..ali oni to dozivljavaju na svoj nacin i drugacije od mama..cesto to zna zavrsit tako da se otude..no,htjela sam reci..zao mi je sto nisam odgledala od pocetka al i ono sto sam vidjela je jako dobro napravljeno i ne znam zaista koga to ne bi dirnulo..a posebno mi je tesko kad vidim da roditelji to sve iznova prozivljavaju gledajuci to..i slusajuci sve ono sto su sposobni nasi doktori izreci ne mogu doci k sebi..nacin na koji se obracaju roditeljima je prestrasan..ko da nemaju truncice ljudskosti u sebi sto se zapravo kosi s njihovim zvanjem..tesko mi je to razumjeti..nadam se da ce ovaj filmic doprijeti do njih u smislu da ce se takve situacije dogadati sto manje..svjesna da nece isceznuti...
samo nisam skuzila,da li ce taj filmic biti i na telki ili?
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 18 pro 2008, 01:14

Nažalost neće. Filmić je rađen za seminare kjoi će se održavati u idučoj godini u svrhu pođoljšanja odnosa liječnik - roditelj (pacjent). Pa im je filmićem željeno pokazati kako se roditelji osječaju nakon razgovora s njima i što sve zbog njihovog pristupa proživljavaju. Nadam se da sam dobro sročila bit ako nisam Nadica bu me korigirala.
Za široke mase se u istom projektu rade jumbo plakati (Adrijan i Lea), te jedna raklamica koja će ići na HTV-u i to je koliko znam za sada.

Ajme umirem od treme stalno vrtim po glavi kak mi to nebumo dobro odradili, kak ja hrpu tog ne radim dobro :conf ..... Ubila me Nadica jučer komentarom na Lein jumbo plakat "A di ti je Baby handling" (nije bio zlonamjeran - nisam ga ni tak shvatila al mi ubi samopouzdanje") :bonk Naime Nadicu jako pozorno slušam i respektiram njene savjete i komentare tak da mi je ovo došlo ko sol na ranu.
Plačaš kavu kad sve prođe - ak dobro prođe.
Ispravak teksta na jumbo plakatima je bio pun pogodak :joy
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 18 pro 2008, 06:53

Drage moje medijske zvijezde :xmah baš mi je žao što nisam vidjela filmić.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 18 pro 2008, 10:21

:belji bila si pozvana
lea, ma ja sam ti zbilja dobronamjerno ubacila taj komentar em da ti razbijem jake emocije u kojima si bila (a i da ti vratim što me uvijek uspiješ raspalkati u filmiću :belji ) a i nije loše pripaziti kao edukacija drugima :1
Plakati su prekrasni, ostale su obje slike, samo s drugačijim tekstom:
GDJE MNOGI VIDE TEŠKOĆE, MI VIDIMO MOGUĆNOSTI
GDJE MNOGI VIDE SLABOST, MI VIDIMO HRABROST

Pružimo podršku roditeljima djece s teškoćama u razvoju

Nadam se da je snimanje spota prošlo dobro za vas,a da će rezultat biti vrhunski, uopće ne sumnjam
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Mammamia » 18 pro 2008, 10:45

Mogu li se filmići gdje pogledati? Jedva čekam plakate i reklamu na tv! Velika pusa svima! :srca
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 18 pro 2008, 21:48

za sve ubuduce..adrian se pise bez 'j' .. ;)
i drago mi je da je slikica ostala :joy

a snimanje,fakat ne vjerujem da se to toliko dugo snima za 40ak sekundi spota..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 18 pro 2008, 23:41

lulamae je napisao/la:za sve ubuduce..adrian se pise bez 'j' .. ;)

fakat ne vjerujem da se to toliko dugo snima za 40ak sekundi spota..

Sory bum pripazila na j al ja to automatski, a što se spota tiče snima se, snima baš kak sam rekla. Htjeli su još i sutra no nekako smo sve utrpali u jedan dan.A vidjela si i sama da im treba puno vremena da pripreme set pa onda dok još to snime i pokoji put ponove vrijeme iscuri.

Bilo je zaista SUPER! :joy
Ekipa savršena,obzirna, pristojna i osječajna i tako bi mogla nabrajat do sutra.Ostavili su me bez teksta obzirom da sam očekivala da će mi razvaliti kuću i razapet me na križ no desilo se upravo suprotno. Nosili su Leu kao kap vode na dlanu i kupili me za sva vremena.
Radili smo od 9-20 s dvije pauze od po sat i dva no to je bio Lein tempo i dok je spavala svi su hodali kao po jajima da slučajno ne probude zvjezdicu.Posebno sam vesela kaj su uspjeli organizirat da nam se i Adrian pridruži na snimci-tak su bili slatki.
Jako se veselim spotiču i vjerujem da će ekipa to odradit najbolje moguće.
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Plava » 19 pro 2008, 00:47

Pa naravno da će sve biti naajbolje. Vidim da si u gužvi da boli glava. Tako bi te rado vidjela i tebe Lu isto.Stvarno ste divne mame...........
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 19 pro 2008, 01:13

divne smo koliko i sve mame ovdje :srca nis posebno..samo smo cesce u javnosti..

i mislim da bi bilo bolje da preselimo ovo na temu 'unicef pomaze djeci'..zatrpale smo kavicu s tim ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MaMi » 19 pro 2008, 11:33

Pozdrav svim filmskim zvijezdama i onim drugim, manje poznatim maminim zvijezdama. :srca
I ja pitam mogu li se filmići vidjeti negdje drugdje a ne samo ako si doktor pa te uče kako je biti mama djeteta s pp (ovo je samoironija za one koji me znaju). :xgrin
Moj tata je u ponedjeljak imao srčani udar pa smo se malo svi raspali ali on je živ i sve bolje pa se život vraća pomalo u normalu.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lea.marijela » 19 pro 2008, 12:03

:shock: oh MaMi a baš sam se pitala kak te nema. Zaista mi je jako žao, nadam se da bu išlo sve bolje i bolje i da nebu nekih većih posljedica.

Što se filmića tiče bar se ti nemoraš brinut dok ga ima u mojoj privatnoj kolekciji samo reci kad ti bude zgodno pa ćemo ga pogledati uz kavu. Pusa Mateju :srca
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 19 pro 2008, 15:48

MaMi, drago mi je da je tata bolje, želim mu brz oporavak :xmah

Lea.marijela, jel se mogu i ja ugurati na kavu ak zalutam u vaše krajeve :xgrin ?

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 19 pro 2008, 17:23

gle ti to,kam se svi guraju ;)
a nas nitko ne zove :xsad lea.marijela...sad si gotova..na leda bus si natovarila pol foruma samo za malo kavice :xlol

mami..drago mi je da je ispalo tak kak je ..da je sve ok..kad sam pocela citat isto sam se sokirala..vjerujem da ti nije bilo lako ovih dana..al dobro se zavrsilo ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 19 pro 2008, 18:42

Ja se stalno guram na kavicu, ali nikak da ju popijem. :xgrin
MaMi, drago mi je da ti je tata bolje. I moj je imao pred jedan Božić infarkt pa je bilo hvala Bogu sve u redu. I tvom će tati biti bolje.Vjeruj....
Inače večeras imam 16 tinejđera u kući na proslavi rođendana :roll: nadam se da nam neće demolirati kuću i nas pojesti za večeru :mrgreen: . Ak se sutra na javim na forum, pozovite pomoć :mrgreen: . Fešta je do ponoći dok im se kola ne pretvore u bundevu :mrgreen: . Valjda im to bude dosta slavlja..
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 19 pro 2008, 22:59

ajaj..ti tinejderski tulumi..sjecam se :xgrin
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la TalaB » 19 pro 2008, 23:19

Mami :hug , sad si me podsjetila na moj 12.mjesec prije 2 godine, kada su mi i mama i tata završili u bolnici u razmaku od tjedan dana. Tata je imao lagani infarkt i morao je na koronarografiju (ugradili mu stant), a mam je završila na hitnoj operaciji melanoma, od tada me svaki Božić podsjeća na to, užas. VIbram da bu sve ok s tatom, moj je sada super!
LARA 17.03.2004.
PATRIK 05.05.2009.
TalaB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 20 pro 2008, 07:32

TalaB kako si ti i ljepotica? Jeli potvrđeno da će biti braco? Daj nam se javi malo da čujemo kakvo je stanje kod vas :xmah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la TalaB » 20 pro 2008, 12:00

Dobro smo, dva puta nam je potvrđeno da će biti braco, pa sad... Evo u utorak smo obavili amniocentezu, sada čekamo nalaze, onda ćemo i 100% znati da li bu seka ili braco. Inače, ogromna sam, trbuh mi u ovoj trudnoći raste duplo brže nego s LArom. :xroll
Malo smo svi napeti oko tih nalaza, a dugo se čeka, ali pozitivno mislimo, nadamo se svemu najbojem. DObar znak je što je ova beba dosta napredna, za preko 1 tjedan je veća, dok je Lara bila uvijek manja. Moram obaviti i fetalnu echokardiografiju sad s 20 tjedana kod Larinog kardiologa, ako bu to ok, onda je vjerojatno s bebom sve u redu.
Lara se jako veseli, stalno ljubi trbuh, sva si je glavna, veli da bu ona sve brinula oko brace, naučila ga hodati, pričati i piškiti i kakati na wc. Sad će od bake za Božić dobiti onu lutku iz TL kaj jede, priča, piški..pa će imati na kome vježbati :xlol
Inače je sve po starom, goljak, logoped, radna, fizikalna kod kuće sve to revno obavljamo kao i svi na GP, LAra lijepo napreduje. Baš smo bili i kod Žučka početkom mjeseca, bila je fenomenalna, vidi se ogroman napredak u motorici od 3.mjeseca, sad moramo za 6 mjeseci ponovno, jer vjerojatno smo onda gotovi sa SI i RT.
LARA 17.03.2004.
PATRIK 05.05.2009.
TalaB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 20 pro 2008, 19:14

Super cure :joy , baš mi je drago da je Lara tako napredovala :proljece . Sad će se ona dobro izvježbati na bebi tako da ćeš imati veliku pomoć :drink .

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lotta » 20 pro 2008, 23:38

talab, super za bebu! a sigurno da vam je braco cim su vam dvaput rekli, za curice se jos moze mijenjati al cim vide masineriju, to ti je
sigurno musko! :xlol
bas super da cete imati par, ja jedva cekam drugo, al sad nazalost jos nikako ne mozemo..a razmisljaj samo pozitivno, sigurno ce sve biti u redu. bas super da se lara veseli bebi, stvarno nesto prekrasno :srca

mami, zao mi je za tvog tatu, al sva sreca da je sad dobro, samo nek se oporavi..
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lea.marijela » 21 pro 2008, 01:54

faith je napisao/la:
Lea.marijela, jel se mogu i ja ugurati na kavu ak zalutam u vaše krajeve :xgrin ?

Naravno najavit ćemo sastanak i obavjestit te navrijeme, al nisam ja ni zaboravila na naš dogovor za kavicu samo mi se djete non stop nasnimava pa nikak uhvatit cajta :mah

[quote="lulamae"]gle ti to,kam se svi guraju ;)
a nas nitko ne zove :xsad lea.marijela...sad si gotova..na leda bus si natovarila pol foruma samo za malo kavice :xlol quote]

Lu nesekiraj se ti si pri vrhu popisa mislili bumo na tebe bez da nas podsjetiš ;)
Ma očito mene ljetos nitko nije dobro shvatio kad sam rekla da su moja vrata širom otvorena za sve forumašice i odjednom ako treba! :joy
Ak je stalo 20 članova ekipe s opremom bez guranja i bilo je kave i kolača pa kak nebi bilo i za vas :vi
A ak Vas se prijavi puno, puno više žicali bumo Lidiju da nas pusti u puž na babinjak. :xwave
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lidija » 21 pro 2008, 11:00

Svidaju ti se babinjaci - jel' , pogotovo kad se i opet nasnimavas ....... ;)
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 21 pro 2008, 22:09

A ne, ne nećeš mi ovo prišiti - nisam imala poima da bu se nekaj snimalo a kad sam već tam kak može kamera snimat a da ja nisam u kadru, gotovo nikak kad ja zauzimam veći dio kadra :lol
Klinci cjeli dan ne prestaju prepričavat kak je bilo i jedno 200 puta su pitali kad idemo opet.
Puž sam predložila curkama za kavu jer je jedina udruga koja ima svoj prostor i vrata otvorena za sve a obzirom da si Ti ujedno i naš moderator a di ćeš bolje kombinacije :drink
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lidija » 21 pro 2008, 22:29

Cuj, ti i ja ..... i vise ne stane .... :lol

Kaj se babinjaka tice - kad god hocete, odnosno kad je slobodan prostor (a to znam ja).
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.