Drugi put ću sve na vrijeme obavijestiti o tome kad idem gore!Sada je: 11 kol 2026, 18:36.
Moderator/ica: nadicab
Drugi put ću sve na vrijeme obavijestiti o tome kad idem gore!

Baš sam se pitala kad ću izvalit nešto kaj će mi biti prišiveno, no dobro sam prošla.

.Nevjerojatno je iskustvo očeva i njihov izražaj, mene to uvjek više zapali jer nekako imam dojam da su tate uvjek tu po strani a kad se ubace stvar dobiva na posebnoj težini. Nadice TM me posebno digne tak djeluje smireno i iskreno i uvjek pogodi pravu rečenicu

..... Ubila me Nadica jučer komentarom na Lein jumbo plakat "A di ti je Baby handling" (nije bio zlonamjeran - nisam ga ni tak shvatila al mi ubi samopouzdanje")
Naime Nadicu jako pozorno slušam i respektiram njene savjete i komentare tak da mi je ovo došlo ko sol na ranu.

baš mi je žao što nisam vidjela filmić.
bila si pozvana
) a i nije loše pripaziti kao edukacija drugima

lulamae je napisao/la:za sve ubuduce..adrian se pise bez 'j' ..![]()
fakat ne vjerujem da se to toliko dugo snima za 40ak sekundi spota..

nis posebno..samo smo cesce u javnosti..

?
lea.marijela...sad si gotova..na leda bus si natovarila pol foruma samo za malo kavice

, sad si me podsjetila na moj 12.mjesec prije 2 godine, kada su mi i mama i tata završili u bolnici u razmaku od tjedan dana. Tata je imao lagani infarkt i morao je na koronarografiju (ugradili mu stant), a mam je završila na hitnoj operaciji melanoma, od tada me svaki Božić podsjeća na to, užas. VIbram da bu sve ok s tatom, moj je sada super!

, baš mi je drago da je Lara tako napredovala
. Sad će se ona dobro izvježbati na bebi tako da ćeš imati veliku pomoć
.

faith je napisao/la:
Lea.marijela, jel se mogu i ja ugurati na kavu ak zalutam u vaše krajeve?
lea.marijela...sad si gotova..na leda bus si natovarila pol foruma samo za malo kavice
quote]

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.