Sada je: 28 srp 2026, 23:34.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

sanelina je napisao/la:Ma naravno da su pitali,al ja sam odgovarala -dok ne krene u školu,a ako T.bude raspoložen možda ću dolaziti i na veliki odmor.![]()
Meni je u principu najviše MM išao na živce sa tim pitanjem

Maslačak je napisao/la:Cudno sto nitko ne pita mame koje ne doje- dokle ce djetetu davati piti mlijeko (mislim na adaptirano)..
Kad sam bila u bolnici sa Adrianom bila sam jedina koja je dojila svoje dijete- i jedna se sestra cudila da je on vec veliki i ono ucestalo pitanje koje su nam postavljali- dali on uopce jede drugu hranu???

ella roo je napisao/la:Maslačak je napisao/la:Cudno sto nitko ne pita mame koje ne doje- dokle ce djetetu davati piti mlijeko (mislim na adaptirano)..
Kad sam bila u bolnici sa Adrianom bila sam jedina koja je dojila svoje dijete- i jedna se sestra cudila da je on vec veliki i ono ucestalo pitanje koje su nam postavljali- dali on uopce jede drugu hranu???
Vidiš ovo je i mene fasciniralo.Mojoj su klinki negdje od godinu dana počeli govoriti fuj to, ali vidjeti bebu s bočicom to je sasvim normalno.Većina njene generacije koja je odrasla na adaptiranom, još uvijek imaju svoju bočicu prije spavanja i nitko se ne zgraža.

Mojoj su klinki negdje od godinu dana počeli govoriti fuj to

melita je napisao/la:Mojoj su klinki negdje od godinu dana počeli govoriti fuj to
Ovo mi je opasno dizalo tlak!

) digla živce do neba.

pa sam odustala.

, no nedugo nakon toga mi vise nije bilo smijesno jer sam shvatila da je u nasljeđe to prenjela i MMu
, tada sam se po prvi put osjećala kao Pale sam na svijetu, na sreću MM se izvukao iz klišeja pa nisam ostala Pale 

Krumpirić je napisao/la:ivana, koda juula slušam
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.